Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Czemu niektórym się marzy by mieć takie ranczo i chyba małżeństwo to taka jedyna okazja by z czasem stać się posiadaczem hektarów.

Do technikum rolniczego w moich stronach to chyba z połowę stanu to młodzi z miasta wiec i w mieście są tacy co myślą o rolnictwie.

Opublikowano

U mnie laska chce faceta z ha i to powyżej 50 najlepiej ale ona ciągnikiem nie umie jeździć a 30lat ma. Ugotować coś może bo myśli że faceta jedzeniem zwabi ale mi się wydaje że chyba jest w błędzie

Czysty przykład ustrawienia się w życiu no ale przecież to jej sprawa :) jej cyrk :D

Opublikowano (edytowane)

Gosik ja się pytam o ciebie co ci tam po głowie chodzi. :D

Ja tam się tylko otarłem o rolnictwo i przyszłość wiąże w pracy poza rolnictwem, ale lubię takie klimaty  mi to jakoś nie przeszkadza. :)

Edytowane przez MasterRoj
Opublikowano

Czysty przykład robienia co mamusia każe bo im tak pasuje męczyć się nie lubią i pocić bo to bleeee ale kasa super

I takie to pozyja a nie tak jak my na ciągniki się pchamy :D

Master nie zagaduj mnie tylko do roboty się bierz :P

Opublikowano

Kilku miała to albo mamusi nie pasował bo w polu robić nie chciał wolał inną pracę albo jej nie pasowało jego zachowanie albo poznał sie na niej i rodzince teraz sama siedzi. To trzeba mieć charakter a nie wstydzić się rozmawiać z facetem. :D albo to może ze mną jest coś nie tak za bardzo śmiała jestem albo za dużo wiejskiej perfumy hihi :D

Opublikowano

faceci nie lubia strasznie pewnych smialych dziewczyn ;) wiadoma taka nie smiala cnotka ;) bardziej faceta namawia do tego zeby ja poznac i zeby otworzyla sie przed nim :) zeby to on mial satysfakcje ze ja zdobyl sam :D wiem troche chore ale nie ktorzy faceci tak majA :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v