Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja jestem jedynaczką wiem jak to jest mąż ma dwóch braci i zawsze kiedy jedzie robić w polu musi również dostosować sie i do nich jeżeli chodzi o sprzęty czasem mu pomogą ale nie zawsze. Znam przypadek gdzie kobieta miała 11 dzieci dla każdego miała czas zajmowała się wszystkimi ale teraz dzieci są w przedziale wiekowym od 45 do 60 może powyżej ale to były inne czasy ...

Opublikowano

Pierwszo zadajmy sobie pytanie czy dożyjemy do tej emerytury :)

Smutna ale prawda :) pierwsze czy dozyjemy a po drugie nawet jeśli to czy ja dostaniemy :/:D

Mojego kolegi dziewczyna ma 16 rodzeństwa, serio teraz pisze :) najstarszy ma 28 najmłodszy 12 chyba i norealną rodzina i to w dzisiejszych czasach :):D

Opublikowano

Hah czemu nie ? jak fajna zonka ;)

Przyślij Mi na razie swoją , później się rozliczymy :rolleyes: .

Opublikowano

Kiedy Darek był ostatnio? bo się zaczynam martwić  :lol:

ho ho ho ależ mi miło z tego powodu  :D

a ja pracowałem ciężko przez te dni i noce, nima lekko, roboty dużo a dzień krótki  :P

ale postaram się poprawić, choć nie wiem czy mi się to uda, ale chęci mam dobre  :lol:

Teraz mi się przypomniało takie ładne powiedzenie które usłyszałam w pracy w kuchni :D "chłop to tez stworzenie Boże, gdyby nie kobieta stałby jeszcze w oborze" :D :D

widzisz a ja znam takie powiedzenie: kobieta to jest stworzenie Boże, które powinno stać w oborze  :P

u mnie taka wersja krąży, ale u Ciebie w Wielkopolsce to tam wszystko odwrotnie, i źle mówicie  :P

ucz się ode mnie a dobrze na tym wyjdziesz  :lol:

Opublikowano (edytowane)

No jesteś, myślałam że nas zostawiłes na zawsze :(
Dareczku, u Was w Małopolsce to ludzie się nie znają w ogóle jak widzę, ucz się ode mnie a dobrze na tym wyjdziesz :P

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

chciałabyś się mnie tak łatwo pozbyć  :P  a ja się nie dam bo mi 10 dzieci obiecałaś i ja Ci tego nie daruje  :lol:

przepraszam bardzo, że ja się nie znam??? a kto Cię o bocianie uświadomił?  :P  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v