Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanka to chyba szuka chłopaka na gwałt bo się ogłosiła w dwóch tematach. :P Życzę Ci jak najlepiej ale żebyś się nie przejechała skreślając osoby jeżdżące właśnie starym golfem lub przy kości bo może ominąć cię miłość życia. ;)

Opublikowano

korjop        zazwyczaj panowie którzy mają dużo ha i lepsze furki wybierając partnerkę patrzą nie tylko na wygląd ale również na areał aby był zbliżony lub więcej z autem to samo .... mało który zainteresuje się dziewczyną która ma mało ha i chce robić na większym areale. Nie ukrywam wymagania masz i to spore gorzej z wyborem może być a idąc na wesele nie musisz jechać limuzyną i po weselu u znajomej od razu planować swojego wesela z kolegą z którym poszłaś możesz pójść z kimś niezobowiązująco a czas pokaże czy to ten czy inny... powodzenia życzę :)

Witam szanowne grono :D gorąco :P

Opublikowano (edytowane)

No niby Artur masz rację, ale wchodząc na salę z jakimś szczurem, co pomyślą o tobie potencjalne  zdobycze? W najlepszym razie:"totalne bezguście"...

Edytowane przez miglanc88
Opublikowano

Panowie piszecie o kobietach jak o jakichś zdobyczach bez przesady....  Krisku bo Ty gorący chłop jesteś to i hot u Ciebie :) Dziewczyna po prostu troszkę desperacko szuka nic poza tym ja również taką znam po spotkaniu ona planuje ślub dzieci a chłopak spotkał się z nią po koleżeńsku

Opublikowano

Hej 

U mnie gorąco to było gdzieś do 14 a teraz to jest pochmurno ale deszczu nadal nie ma  ;)

u mnie nie pada wcale za to km ode mnie już tak  :wacko:  a o 3:30 jest już widno  :lol:

ale Ty jesteś zorientowana  :D  :P  co Ty po nocach robisz? jak trzeba spać to Ona sprawdza o której robi się widno  :P  :D

Opublikowano

Cześć :) Pewnie wiele osób skomentuje ten post negatywnie ale cóż mi szkodzi spróbować w końcu nikt mnie tu nie zna i palcami wytykać mnie nie będą ;p Do rzeczy.... Szukam chłopaka... rolnika ... najlepiej hodowce bydła.... A tak serio za niecałe pół roku mam wesele koleżanki i samej nie pasuje iść ;) Więc chłopak by się przydał najlepiej z hektarami gdyż zawsze marzyłam o dużej farmie ;) Tylko oczywiście nie taki zacofany rolnik który nie wie co to airmaxy i rayban-y i jeździ starym golfem ale taki który potrafi się odnaleźć w dzisiejszym świecie :) Ktoś powie że szukam księcia z bajki, lecę na kasę itp ale wole nie tracić czasu na pisanie z kimś kto mnie nie będzie interesował więc piszę od razu o co mi chodzi i kogo szukam :) coś o mnie.... Miła, bezpośrednia 25 letnia dziewczyna pracująca mieszkająca na wsi i zajmująca się niewielkim ok 4 ha gospodarstwem (oczywiście z niewielką ale zawsze hodowlą bydła ;)). Zainteresowanych proszę o pisanie prywatnych wiadomości.

Dodam jeszcze że jestem z woj świętokrzyskiego, co nie znaczy że nie mogę poznać kogoś z dalszych woj jeśli by tylko chciał przyjechać na jakieś spotkanie.

ps Raczej potencjalny kandydat do pisania powinien być w miarę szczupły ;) sory ale nie lubię misiów chyba że pluszowe ;)

Oooo działkowiec szuka bamberka :D hektary mają być na własność czy umowa dzierżawy też przechodzi ? :P

Jak ktoś wspomina coś o golfie to na myśl przychodzi mi to :

Opublikowano

Kriss no może tak być, z dziewczynami nie ma żartów, jak im podpadniesz to Cię załatwią, albo jeszcze wykorzystają  :P  :D

Laleczka Ty też nie sypiasz po nocach?? chyba że razem z Gosią z imprezy wracałyście i Wam zaświtało  :lol:  :P

Opublikowano

Andrew z doświadczenia wiem że "bambry" to zadufane bubki srające wyżej niż widzą mało który jest uprzejmy i tolerancyjny ...

Dareczku moje powroty o tej porze to historia już :P ja zazwyczaj między 3 a 6 się budzę i zasnąć nie mogę :D

Opublikowano

Darek, nie wiem skąd mam siły ale w piątek cały dzień na łące a wieczorem na impreze do 5 rano. :D  :lol:  no i w sobote do pracy szłam na 11 i wróciłam dzisiaj o 6:30 stąd wiem kiedy świta :D  :rolleyes:  także macie rację imprezuję ostro :P

Kriss no może tak być, z dziewczynami nie ma żartów, jak im podpadniesz to Cię załatwią, albo jeszcze wykorzystają  :P  :D

załatwią i wykorzystają :D dwa w jednym :D

Opublikowano

Andrew z doświadczenia wiem że "bambry" to zadufane bubki srające wyżej niż widzą mało który jest uprzejmy i tolerancyjny ...

Dareczku moje powroty o tej porze to historia już :P ja zazwyczaj między 3 a 6 się budzę i zasnąć nie mogę :D

Ale jak widać koleżanka nie ma nic przeciwko :D Moim zdaniem zależy to od człowieka, ale najbardziej odbija młodym, którzy myślą, że są panami świata jak tylko ojciec załapał się na MGR i nowego Fendta do wsi przyprowadził :D

Opublikowano

Ja bym nie chciała... wolę mieć mniej niż 50 i być szczęśliwa :) Tatuś takiemu kasę da auto maszyny i szpanuje ale sam od podstaw by nie robił i nie chciał pewnie się męczyć żeby urobić i załatwić .  Chłopcy teraz to patrzę na rybki jak spać nie mogę :D

Opublikowano

tak Krisku :) na rybki w akwa :D jak się zbliżę i delikatnie stuknę w szkło podpływają i patrzą na mnie a najbardziej jedna taka agentka :D wszyscy domownicy próbowali tak jak ja i zawsze uciekała od nich :) pewnie dlatego że ja się nimi zajmuję :D fajnie jest tak popatrzeć jak sobie pływają i patrzą na mnie szczególnie te z wielkimi oczami :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v