Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Luzik:) zawsze jest 2 pokos- pod warunkiem, że popada:) a ty co działasz?

Edytowane przez aletes
Opublikowano

sianokosy na swoim zakończone, zostały tylko dzierżawy ale po prostu nie chce mi się jak pomyśle, że 40min drogi w jedną strone ;)

Ale zapowiada się troche odpoczynku, bo w pogodzie wspominają o deszczu :D

Opublikowano

U mnie łąki- na koniec czerwca:) ale idę już spać bo jutro znowu sen wariata. Pozdr.

Opublikowano

Witajcie  :)

Tes bo ja na razie walczę ze swoją koniczyną, jak tylko skończę to jadę zebrać u Ciebie plony i Ciebie przy okazji przywiozę  :D pasuje Ci taki układ?  :D sprzeciwu nie przyjmuje bo jak mam brać koniczynę to i Ciebie w pakiecie zabieram  :lol:  ;)

No deszcz to by się i u mnie przydał to by człowiek trochę odpoczął bo ostatnio taki młyn że szok 

Opublikowano

Panie ale to nie są tanie rzeczy, nie stać Cię na to żeby ksiądz co godzinę machał kropidłem  :lol:

No dzieci czasem dają w kość ale jakby tak sięgnąć pamięcią ze 20 lat wstecz to my lepsi nie byliśmy  :lol:  :P a przynajmniej ja nie byłem za spokojny  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Zazdroszczę ;) .Dziś w nocy 20km ode mnie ulewa jak diabli a u mnie nic :(

Darek,muszę spytać ile muszę położyć na tą tacę :D

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Kris no jak to ile? co łaska ale ze 3 zera na końcu muszą być  :lol: inaczej nie pomacha  :lol:

Laleczka przecież to życie tylko, takie realia  :lol:  :P

grzeczna? Twoja opinia jest tutaj mało obiektywna  :P

Opublikowano

Cześć :) Pewnie wiele osób skomentuje ten post negatywnie ale cóż mi szkodzi spróbować w końcu nikt mnie tu nie zna i palcami wytykać mnie nie będą ;p Do rzeczy.... Szukam chłopaka... rolnika ... najlepiej hodowce bydła.... A tak serio za niecałe pół roku mam wesele koleżanki i samej nie pasuje iść ;) Więc chłopak by się przydał najlepiej z hektarami gdyż zawsze marzyłam o dużej farmie ;) Tylko oczywiście nie taki zacofany rolnik który nie wie co to airmaxy i rayban-y i jeździ starym golfem ale taki który potrafi się odnaleźć w dzisiejszym świecie :) Ktoś powie że szukam księcia z bajki, lecę na kasę itp ale wole nie tracić czasu na pisanie z kimś kto mnie nie będzie interesował więc piszę od razu o co mi chodzi i kogo szukam :) coś o mnie.... Miła, bezpośrednia 25 letnia dziewczyna pracująca mieszkająca na wsi i zajmująca się niewielkim ok 4 ha gospodarstwem (oczywiście z niewielką ale zawsze hodowlą bydła ;)). Zainteresowanych proszę o pisanie prywatnych wiadomości.

Dodam jeszcze że jestem z woj świętokrzyskiego, co nie znaczy że nie mogę poznać kogoś z dalszych woj jeśli by tylko chciał przyjechać na jakieś spotkanie.

ps Raczej potencjalny kandydat do pisania powinien być w miarę szczupły ;) sory ale nie lubię misiów chyba że pluszowe ;)

Opublikowano

ale to od razu przygotuj wyciąg z konta bankowego bo pewno będzie prosić o niego w drugim mailu co by nie marnować czasu :-)
No i mogłaby podać swoje wymiary co by po daremnicy nie jechać... Jak wymagać to wymagać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v