Sprawdź MF 3050 nie świecą kontrolki ładowania i ciśnienia w silniku na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 3050 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Scappy
Witam. Po założeniu nowego cylindra,tloka z pierścieniami,korbowodu oraz głowicy jest bardzo niskie ciśnienie w układzie. Jest zbyt niskie aby przyczepa zaczęła hamować. Co może być nie tak ? -
Przez świerk96
Problem tkwi w tym, że świeca nie działa prąd dochodzi sprawdzane było świeca na krótko i wstrzyknieta ropa świeca zadziałała po włożeniu nie działa nwm czy paliwo idzie przez ten wężyk w czym może być jeszcze problem -
Przez Rogal05
Koledzy pomóżcie w zlokalizowaniu czujnika ciśnienia oleju hydraulicznego w Renault Ares 626. Załącza się kontrolka podczas pracy. W niektórych przypadkach podczas zmiany biegów. Stan oleju OK, podnośnik normalnie pracuje, skrzynia przełącza itd. Chciałbym zacząć od wymiany czujnika ale porównując to co ja uważam za czujnik ciśnienia w skrzyni z tym co jest do kupienia jako czujnik pasujący do tego modelu to głupieje gdzie on jest.
-
Przez mastid
Witam, może ktoś mi podpowie gdzie znajduje się czujnik ciśnienia oleju hydraulicznego w traktorze Valtra n101 ?? Jak go najlepiej sprawdzić czy działa??
-
Przez DemsKiLS
Witam czy mógł by mi ktoś opisać te kontrolki i klawisze co do czego sluży z góry dzięki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z odpalaniem New Holland t6050 na rozgrzanym silniku
Żmijka bez silnika czerwona wyprofilowana 6m