Renault 95.14 TX brak mocy
-
Podobna zawartość
-
Przez osio
Otóż ostatnio odkręciłem pokrywę zaworów by wymienić uszczelkę. A jak pisałem wcześniej w jednym temacie, że z odmy wydobywają się spaliny i tak jak ktoś mi podpowiedział , że są wyrobione prowadnice zaworów to tak jest największy luz jest na wydechowych. I teraz nie wiem czy w tym typie da się wymienić to czy można kupić te prowadnice i jakie są tego koszty czy oddawać gdzieś głowicę do regeneracji , a może lepiej za bardzo tego nie ruszać. Proszę o jakiekolwiek informacje
-
Przez danielo2007
Witam. Mam problem odnosnie mojego d7000. Otóż bardzo kopci( z tyłu mozna powiedziec ze czarno) i ma utrudniony rozruch na zimnym silniku. Napomkne ze oleju nie bierze wtryskiwacze nowe, cisnienie na cylindrach w normie. Wiem ze taki watek był juz na forum ale nic z niego nie wynikało. Prosze o pomoc urzytkowników, byc moze ktos miał taki problem i go rozwiazał!?
-
Przez mafiastrozyska
No to tak jak w temacie.
Czy lepiej kupić renault t85.14 czy renault 95.14
Jak jest ze spalaniem, jak z mocą i czy wadliwe
Bardzo bym prosił o opinie na temat właśnie tych modeli
Pkt. 1.13 – pisanie postów z włączonym CAPS LOCKIEM, pogrubioną czcionką
+1p. ostrzeżeń.
Edit: kris14
-
Przez mafiastrozyska
Witam
Tak jak w temacie. Jaki agregat polecacie do ciągnika o mocy 85 km. Jaka firma i jaka szerokość.
Czy waszym zdaniem agregat firmy bomet o szerokośći około 4m byłby dobry
Z góry dziękuje
-
Przez jd6220
witam. mam problem z moim agrofarmem 420 z przebiegiem około 1000h chodzi o dymienie na niebiesko lub niebiesko czarno po rannym odpaleniu po nocy dymienie nastepuje podczas rozruchu i po max 5sek. ustaje później jak już przestoji caly dzień i zapale go poznym popołuniem to jjuz tego dymku nie ma a dzisiaj jak 2 razy grzałem swiece to puścił sadze oraz trochę czarnawo-niebieskawy dym jak już ruszyłem z miejsca i dalem trochę gazu to pojawił się ciemno niebieski dym ale tez na pare sekund czy to jest wina uszczelniaczy zaworowych? czy może nie cos z wtryskiwaczami lub turbina? bo potem już wszystko jest ok nie zauważyłem żeby olej znikal na bagietce
-

Rekomendowane odpowiedzi
Renault Ares 656RZ problem z przednim napędem
Renault 90-34 + amazone ug 2200 power