osio

Members
  • Ilość treści

    44
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

1 obserwujący

O osio

  • Ranga
    Nowicjusz
  • Urodziny 26.06.1992

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna

Ostatnio na profilu byli

2217 wyświetleń profilu
  1. Czyli bezpieczniki odpowiadają za sterownik czy za co ? Wszystko by działało raz nie działało ?
  2. Dzisiaj ciągnik po odpaleniu nie reagował na nic co jest związane załączaniem przez sterownik i później przez elektrozawory, nie działał rewers, półbiegi, załączanie napędu, przełączanie biegów polowych na szosowe itp. Można było tylko jechać do przodu tak jak miał przed zgaszeniem. Gdy został zgaszony i po kilkunastu minutach znowu odpalony, wszystko działało, natomiast gdy się znowu zgasiło i odpaliło, przestawało działać i znowu trzeba czekać by po ponownym uruchomieniu działało. Czy miał ktoś podobny przypadek , czy to wina sterownika, czy hydrauliki ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj