propozycje na biznes, inwestycje, pomysły
-
Podobna zawartość
-
Przez menos
chej posiadam zetor proxime 8441 mam taki problem ze jadąc bo nieutwardzonym terenie z obciązeniem zaczyna skakac potroche zaczyna mnie to wkurzac mam obciazniki na przud ale mało mysle dołozyc drugie tyle jak kolega na af w utopionej proximie ale co zrobic z tyłem bo niemam nic te obciązniki zetora to mi sie wydzje mało co ma w ofercie 2 talerze na strone wie ktos ile to wazy moze macie inny sposub dociązenia
-
Przez bakimo
Witam
mam pytanie do wszystkich którzy wzieli duży kredyt na rozwój gospodarstwa. Myślę tu o kwocie w okolicach 1mln.
jak wam się wiedzie? czy nie żałujecie? co byście zrobili inaczej? itp.
Matematycznie może to i ma uzasadnienie ale jak wiadomo matematyka z rolnictwem nie zawsze idą w parze...
-
Przez Gość Profil usunięty
Proszę o umieszczanie w tym temacie propozycji porad, które zostaną zamieszczone tutaj: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/35183-ogolne-porady-dotyczace-instalacji-elektrycznych/
Po zamieszczeniu propozycji porady, zostanie ona oceniona przez specjalistów, odpowiednio opracowana i umieszczona w w/w temacie. Można również tutaj umieszczać gotowe porady, które po sprawdzeniu również zostaną umieszczone w temacie z poradami. Ma to na celu utrzymanie porządku i przejrzystości w temacie, a co za tym idzie łatwości znalezienia potrzebnych informacji. Proszę nie zadawać tutaj żadnych pytań dotyczących jakichkolwiek problemów. Takie posty będą od razu usuwane i zostaną wyciągnięte regulaminowe konsekwencje.
-
Przez Cinek8541
Zaciekawiło mnie to i chciałem wam zwrócić na ten temat uwagę: http://www.polityka....-karalucha.read Trzeba przyznać,że w tym wypadku stwierdzenie: "do odważnych świat należy" spełniło się w 100%. Bardzo fajny pomysł na biznes...
-
Przez murarzxd
Siemka jestem nowy na forum i mam do Was pytanko co sądzicie o obsadzeniu 7 hektarów bulwą, cebulą i czosnkiem. Dodam że prowadzę gospodarstwo od niedawna i sadzone na nim były tylko bulwy. I najważniejsze pytanie czy cebula i czosnek są opłacalne? Mam w planach wziąć kredyt obrotowy i zakupić lepszy sprzęt. Z góry dzięki i pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Fotel do ursusa?
wykres mocy