-
Podobna zawartość
-
Przez Ginterpol
pierwszy raz coś takiego widziałem i jestem trochę zbulwersowany.. chciał bym wiedzieć czy ktoś ma też takie zastosowanie w swoim ciągniku.
główny problem w tym że ciągnik jest z roku 2013 a opony ma założone z roku 2004(9 lat). nie będę pisał jaki sprzedawca/producent stosuje takie praktyki -zobaczymy jak się sprawa dalej potoczy- bo na oponach zaczynają pojawiać się pęknięcia. teraz proszę sprawdźcie przy swoich ciągnikach datę produkcji opony. (można ją znaleźć -najczęściej- po lewej stronie opony w jajowatym kółku czterocyfrowe oznaczenie, pierwsze dwie liczby to numer tygodnia, pozostałe to rocznik. często numer jest poprzedzony oznaczeniem XC . naprzykład XC(5012) co oznacza 50 tydzień 2012 roku.
-
Przez pita272
Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:
-bok
-przód
-tył
-jeszcze jedn bok
-tylne koło
-przednie
-drugie przednie
-maska od góry
-tłumnik
Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie
Dzięki!!
-
Przez lukasz76
Witam wszystkich.
Oglądałem niedawno kurnik w systemie tunelowym francuskiej firmy, właściciel zachwycony.
Ciekawi mnie czy jest gdzieś taki obiekt dla świnek i co najważniejsze jaki to koszt.
Budowla prosta i wydaje się tania: rusztowanie jak tunel foliowy, ocynkowany, kryty brezentem, zaizolowany
wełną mineralną, szczyty z płyty warstwowej, ruszt pełny(u świń, bo kury mają ściółkę).
Proszę o spostrzeżenia.

Rekomendowane odpowiedzi
Opony balonowe
Cat 428e