Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez leszek1990x
      Witam wszystkich użytkowników mam taki mianowicie problem zauważyłem ze w moim mf jest wyrobiony frez na wałku ataku przedniego napędu i mam pytanie jak najprościej go wymienić trzeba rozpierać cały przedni most. Słyszałem ze idzie go zregenerować mam pytanie czy ktoś to robił i czy zdało to egzamin czy to tylko strata pieniędzy. Dzięki wszystkim za odpowiedzi
    • Przez Pszkot
      Po zimie ma w ciągniku następujący objaw. Po odpaleniu (na zimno) przy próbie ruszenia do przodu lub do tyłu silnik ma duże problemy z ruszeniem. Spadają obroty aż do zduszenia silnika. Nie, nie jest to wina hamulców ani problemów z samym silnikiem ponieważ problem znika gdy olej w skrzyni się rozgrzeje (jakieś 10 minut jazdy). 
      Poziom oleju w skrzyni w porządku. Olej i filtry wymienione jakieś 600mth temu. Problemów przed zimą nie było. W zimie ciągnik stał praktycznie nie ruszany. 
      Może ktoś miał taki problem? Jakieś sugestie?
    • Przez Soltys85
      Witam. Jak w temacie wiecie może gdzie znajduje sie ten czujnik???
    • Przez Paweeł
      Mam problem z MF 4370. Ciągnik jedzie do przodu do tyłu nie che jechać. Ciągnik jadąc do przodu nie zapala się żadna kontrolka do tyłu zaświeca się kontrolka ciśnienia oleju hydraulicznego . Kontrolka mogą kod błędu 4-2 i po chwili rozłącza się całe sprzęgło . Mierzone ciśnienie 18 Bar na elektrozaworach. Zamieniając elektrozawór przód tył dzieje się na odwrót jedzie do przodu do tyłu nie chce . 
    • Przez Paweeł
      Mam problem z Mf4370 . problem polega na tym że  ciągnik jedzie do przodu a do tyłu nie chce jechać. Do przodu jedzie i żadne kontrolki się nie świecą włączysz rewersem do tyłu kontrolki się zaświecają od ciśnienia oleju. Miga kontrolka kod błedu 4-2 i po chwili brzęczyk rozłącza rewers i do przodu i do tyłu. Ciśnienie badane jest 18 bar. Zawory elektromagnetyczne są do przodu jak i do tyłu te same po zamieni ich działa wszystko odwrotnie . 
  • Dodaj nową pozycję...
v