Kramer Allrad 311 układ kierowniczy
-
Podobna zawartość
-
Przez Zyzio
Witam
Może ktoś mi powie ( zdjęcia , schemat ) jak założyć sprężarke do ciągnika ZETOR 8011 ( to samo co C-385 ) jakie części potrzeba i z jakimi kosztami trzeba się liczyć.
-
Przez wojtek8045
Mam pytanko czy wymieniał ktoś kiedyś widełki w wałku kierowniczym przy kolumnie?? mam tam już okropnie to wyrobione i nie wiem czy można wymienić same te widełki przy kolumnie czy trzeba kolumne wyciągać?? bo reszte widełek i krzyżaków można bez problemu rozebrać ale z tym to nie wiem
-
Przez Marcin91
Witam.
Mam nie lada problem-zagadkę. Otóż dzisiaj ścięło mi sworzeń od siłownika wspomagania układu kierowniczego łączący ucho siłownika z wąsem. Niestety - stało się to już 3 raz, 2 poprzednie ścięło mi w tamtym roku, raz w drodze i raz na polu - dziwnie się składa, bo w każdym z przypadków sworzeń ścięło wtedy gdy miałem uczepiony agregat uprawowy.
Sworzeń wygląda tak: OBRAZEK, a ścina go każdorazowo na łączeniu części gwintowanej z resztą sworznia.
Miał ktoś podobny przypadek i mógłby coś doradzić?
-
Przez Pawel265
Witam mam pytanie koledzy czy ktoś z Was zakładał do takiej Reni układ pneumatyczny i z czego jaki koszt
-
Przez Krakers16
Witam
Mam pytanie od piatku jestemposiadaczem John Deera 6330 i wczoraj jak poszedlem go rano odpalic odpalil odrazu bez zadnych problemow ale po jakies minucie moze dwoch sam zgasł. Odpalilem go ponownie i juz normlanie chodzil. Dodam ze przewody od filtrow i pompy te gumowe troche ciekna czy to moze byc powodem tego ze zgasl?
-

Rekomendowane odpowiedzi
New Holland T4.95 błąd 3405
Kramer kt357 & kl30.8t