-
Podobna zawartość
-
Przez ptak
Czy to jest to samo czy to są dwie różne rzeczy? Nie wiem kurna, patrzę i połapać się w tym wszystkim nie mogę.
-
Przez Bercik92
witam. otóz mam problem z pewną jałówka (wysoko cielna) która potrafi sie sama dojić. czy może znacie jakies sposoby aby zaprzestała sie dojić. co prawda nie jest to jałówka z wyższej półki ale szkoda aby sie sama dojiła
-
Przez Kuba284
Witak kolegów
W tym roku kończe gimbaze
I właśnie tak jak w tytule...aż tak źle? Bo w tej szkole co mam na oku nie ma akurat TMR-u. A szkoła z TMR-em jest prawie 70 km ode mnie a szkoda by było to zostawiać. Czekam na rady czy na TR mógłbym sobie dorobić na naprawie maszyn rolnicxych cxy koniecznie muszę mieć TMR?
-
Przez Kuba284
Witak kolegów
W tym roku kończe gimbaze
I właśnie tak jak w tytule...aż tak źle? Bo w tej szkole co mam na oku nie ma akurat TMR-u. A szkoła z TMR-em jest prawie 70 km ode mnie a szkoda by było to zostawiać. Czekam na rady czy na TR mógłbym sobie dorobić na naprawie maszyn rolnicxych cxy koniecznie muszę mieć TMR?
-
Przez kamlar
Witam,chce usunąć w moim pronarze przelacznik napiecia 12/24 ze względu na to,ze w moim przypadku jest to dość czesto padający układ.
Chce przerobić na samo 12V. Wiem,ze musze kupić rozrusznik na 12v z reduktorem.
Może ktoś pomóc w przerobieniu instalacji ? Wiem,że aku (zakladam niedlugo nowe) mają być połaczone równolegle, potem plus na rozrusznik i prad ze stacyjki ma być przełożone z zasilania tego regulatora (który aktualnie budzi rozrusznik) na sam rozrusznik ?
w zał schemat instalcji
Schemat ideowy instalacji elektrycznej PRONAR 82 II.pdf
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case Farmall/ NH T5 zbyt niskie ciśnienie oleju
Papryka i pomidory