-
Podobna zawartość
-
Przez Szydre
Witam!
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu.
-
Przez UrsusJohnDeereTeam
Mam pytania odnośnie wiaty.Na słupy sa dane słupy energetyczne i mam kilka pytań:
1.Jaki dać spad dachu żeby to jakoś funkcjonowało czy 10 na metrze czy więcej (szerokość wynosi 6.5 metra)
2.Jaki materiał dać na murłaty (od słupa do słupa jest około 3,5 metra tylko w jednym miejscu 6.5 metra i jaki dać materiał żeby wytrzymał czy wystaczy kratownica?)
3.Czy na kozły dać też kratownice bo raczej kozły drewniane na szerokości 6,5 metra mogłyby nie dać rady
Jeśli chodzi o wymiary ogólne wiaty to 13,5x6,5 metra ale raczej to zbędna informacja
Dziekuje za odpowiedzi
-
Przez KlaudiaRolniczka
Mam zamiar pobudować oborę na 15 sztuk byków mięsnych interesuje mnie czy lepiej jest trzymać na uwięzi czy luzem i czy jak będą luzem to nie będą się bodły ?
-
Przez Rzodkiewka
Witajcie😊
szukam przydomowego pastwiska z wiatą (stajenką) oraz dostępem do wody dla dwóch koni ,w kujawsko-pomorskim.Wysokość comiesięcznej opłaty do uzgodnienia.
Z góry bardzo dziękuję za oferty !
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 7245 a 7745
Króliki