Pytanie dotyczące tuczu na zamówienie.
-
Podobna zawartość
-
Przez Radan
Nie odnalazłem podobnego tematu ale jeżeli jest to dajcie znać albo przenieście.
Potrzebna jest firma która wyprodukuje paszę na specjalne zamówienie.
Chodzi głównie o nietypową konfigurację składników.
Spore zamówienie więc fajnie by było gdyby taki producent miał wytwórnię z własną bocznicą kolejową.
Jeżeli ma ktoś dane takiego producenta to proszę o podanie kontaktu.
-
Przez Gość szopen158
Mam pytanie do znawców marki i nie tylko mianowicie chodzi mi o rewers w deutz 150 mk3 skrzynia ZF J 7222 L, chodzi o taki fakt że jak odpale ciagnik rewers chodzi fajnie pyłynnie a jak się ciągnik rozgrzeje to słychać uciążliwe pukanie przy przełączaniu kierunku jazdy, a jeszcze informacja do tego ktoś inteligentny zalał mu skrzynie Agrolem U co jest nie dopuszczale i czy może mieć to wpływ na tak złą pracę rewersu ?
-
Przez zacier123
Proponuję aby wypowiadali się tu rolnicy którzy mieli te śmieszne kontrole odnośnie bioasekuracji. Co tam sprawdzali, co wymagali i jakie ewentualnie kary... Jeśli temat podobny istnieje to, proszę o link bo nic podobnego nie mogłem znaleźć.
-
Przez ChiquitaB
Witam. Praktycznie mam już projekt gotowy, ale chciałbym podpytać czy ktoś widzi w nim coś co by można było zmienić bo np u niego sie nie sprawdza.
-
Przez PronarekP5
Witam wszystkich Agrofotowiczów, moderatorów i Admina, i mam propozycję do was forumowicze i pytanie do Admina i moderatorów, czy istnieje możliwość założenia tematu w którym każdy z nas może dodać zdjęcie lub zrzut ekranu ukazujący dana maszynę, ewentualnie miejsce gdzie dana maszyna była wystawiona ( bo linku chyba nie można dodawać i opisać maszynę). Było by to pomocne bo dużo maszyn jest fajne na foto i przez telefon a na miejscu klapa, i mogło by to pomóc zaoszczędzić czas i paliwo, jadąc oglądając coś co nie jest takie jak twierdzi właściciel. Tyle że To muszą być rzetelne opinie, i prawdziwe a nie psucie komuś opinii i interesu. Czekam na wasze opinie co wy na to, dodałem w tym dziale no to w sumie pomoc w wyborze ciągnika. Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Noże w prasie variant 280 rc same się chowają
Rzepak ozimy odmiana PT 312 - 12 październik 2025