Ile pali ??
-
Podobna zawartość
-
Przez Wojtek
ile wam palą te ursusy na mtg i na ile godzin pracy ciezkiej lub lekkiej starcza pełen gorny zbiornik
jak bym nie kombinował czy jezdząc na obrotach 1500-1700 w orce czyw innych pracach czy obrotach 2100-2400 zawsze mi gasnie ciagnik z braku paliwa po około 7 godzinach,( mam 1224, pzrez kilka dni chodziła w turbo ale sie zatarła i znowu jest bez turbo, pompa jest spowrotem zmieniona od bez turbo)
-
Przez norek007
Opiszcie ciągnik i z czym pracuje na jaka głebokość, podajcie model, przebieg oraz ile wam spala na ha (l/ha) itp.
-
Przez lukaszb
Witam mam ostatnio mały problem jak ciągnik się rozgrzeje to ciężko pali trzeba wcisnąć gaz do końca i trochę pokręcić . Natomiast jak jest zimny to pali z dotyku i bez gazu . Proszę o jakąś radę od czego zacząć poszukiwania usterki . Z góry dziękuje za wszelką pomoc .
-
Przez jaro1111111111111111111111
mam proble z 85.14 silnik po remoncie kapitalnym tylko pompa i wtryski od poprzedniego silnika bo mi tulej sie rozkruszyla i cały silnik wymieniłem ale na tamtej pompie i wtryskach chodzil ladie a teraz w tym silniku strasznie kopci na bialo niebiesko duzo pali i ciezko
-
Przez wionco
Witam. mam problem z moim volvo. Nie chce zapalić tak jakby nie dochodziło do niego paliwo. jaka może być przyczyna? z góry dziękuję
-

Rekomendowane odpowiedzi
Bezpieczniki John Deere 3140