Siłownik jednostronnego działania
-
Podobna zawartość
-
Przez dronningborg6
Czy trzeba zdjąć kabinę aby wyjąć siłownik główny podnośnika w mtz 82(starszy model).
-
Przez arturo4333
Witam wszystkich! Mam takie pytanie czy do Ursusa 3512 można podpiąć dodatkowy siłownik pomocniczy? za odpowiedzi z góry dziękuję.
-
Przez elektrotech
czy ktos podjął się budowy czegos takiego?? gdzie zakupić tłok teleskopowy
ps
mam zamiar zrobić cos takiego ale z dołożeniem 2 osi -blizniak koła 16 z Żuka... u mnie tłoków w domu duzo ale jak sie okazuje koniecznie jest obnizenie na max wysokości oraz zastosowanie tz kipra na tył ale tu problem skąd wziąc teleskopa-tłok..i ile taki ma max wysięgnik??
-
Przez mataxenon
Witam. w związku z tym że nie mogłem nic znaleźć na forum, muszę założyć nowy temat. wiec tak przy moim ursusie nie ma w ogóle siłownika wspomagającego podnośnik, i chce go podłączyć ale nie moge się domyślić gdzie podłączyć zasilanie, proszę więc o pomoc, mogą być zdjęcia. czekam na odp.
-
Przez modelarz
Witam, mam takie pytanko, może ktoś miał podobne objawy. Po wymianie rozdzielacza (stary był uszkodzony) mam problem z regulatorem siłowym. Gdy chcem coś podnieść lub unieś same ramiona to gdy przesunę dzwignię regulatora do tyłu podnośnik reaguje dopiero za 3-4sekundy. Tak samo bez jak i z obciążeniem. Co może być przyczyną ? Pozdrawiam Maciej
-

Rekomendowane odpowiedzi
Mechanizm wiązania siatką
Wygięty siłownik lemken primus