opryskiwacz spalinowy turbinowy
-
Podobna zawartość
-
Przez WitekW
Poszukuję rozdrabniacza lub kosiarki do rozdrabniania i koszenia trawy w sadzie. Potrzebuję rozdrobnić gałęzie pozostające po przycinaniu. Średnica tych gałęzi to od 0,5cm do 10-12cm. Ciągnik jakim dysponuje posiada 74KM.
-
Przez slepy78
Witam
Chciałbym posadzić na 5 klasie 100 drzewek jabłoni
Skup mam jakieś 8 km odemnie a wytwórnie soków w odleglości 20 km
Na mojej wsi nie widzę aby ktoś miał duży sad ,niewiem czym jest to spowodowane.
A tak wogóle to chodzi mi oto żeby mniej więcej po 4 latach od posadzenia mieć co roku ok.7 tyś zysku
Jak myślicie czy warto?
i jakie jabłonie przyjmują w skupie ?oczywiście przemysłowe tak po 35gr za kg byłoby super
-
Przez jauosia
Jak w temacie. Jakie świeża warzywa i owoce podajecie (można podawać) bykom? Z jakich zielonek będą największe korzyści, a z jakich najmniejsze? Które zamiast pomóc mogą zaszkodzić? Dziękuję za każdą wypowiedź.
-
Przez mom
Witam,
Interesuje mnie temat szkółki roślin ozdobnych:
1) Co wybrać wysiew nasion (w czym zaprawiać) czy zakup małych sadzonek np rocznych
2) uprawianie w gruncie czy doniczkowanie
3) sposób pielęgnacji tj nawadnianie deszczownią czy belką nawadniającą, czym najlepiej zabezpieczyć przed grzybem i które substraty torfowe polecacie
4) Od uprawy czego zacząć przygodę
5) wszystko inne co nasunie się wam, a związane jest z tym tematem
-
Przez Gość Profil usunięty
Witam, otóż dostałem zawiadomienie z sądu, które zaczyna się: "SĄD REJONOWY W LESZNIE VI WYDZIAŁ KSIĄG WIECZYSTYCH na podstawie art.626(10) paragraf 1 kodeksu postępowania cywilnego zawiadamia, że dokonano wpisu w brzmieniu:
Numer i rodzaj żądania: DZ.KW./POL1/xxxxxx/xx/xxx
WPOGN - I-O SPROSTOWANIE OZNACZENIA / OBSZARU NIERUCHOMOŚCI
Numer księgi wieczystej:POL1/XXXXX/X
Pod tym jest pełno tabelek, z numerami niektórych moich działek i jest napisane np: Pastwisko trwałe, przyłączenie obszar 0,3926 HA
Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co w tym chodzi i ile będę musiał bulić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Amazone UG podłączenie rozkładania belki na linki do ciągnika z 1 s...
Opryskiwacz AMAZONE 600l 12+3m