Skocz do zawartości

Najładniejsza bryka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh! po napisaniu swojego postu tak własnie pomyslałem :D , ale jakoś nie mogłem zbytnio się doszukać tej wyrazistości. :)

PS. mnie też czasami denerwuje czyjaś fascynacja czymś a nie potrafi poprawnie pisać. :)

Opublikowano

bugatti veyron :D super car

lincoln nawigator L 4x4

a z aut osiągalnych

bmw seri 7 do roku 2000 wersja long lub normalna bez znaczenia kolor oczywiście czarny lub srebrny

chlysler c 300 niekoniecznie Hemi ale za to koniecznie srebrny

Opublikowano
Napewno najlepszym samochodem jest Nissan Kaszka a może Kaczka,już bardziej obciachowej nazwy nie mogli wymyśleć spece od marketingu.

;):P :P :D Qashqai... Maciusiu.. Qashqai

Opublikowano

Niedługo samochody będą jak czołgi, kupa blachy, boczna linia okien na wysokości uszu i małe szybki... Projektanci prześcigaja sie kto zrobi masywniejszą sylwetke. Ten dziwny trend zapoczątkowało Audi a teraz chyba każda marka jest zarażona ociężałą stylistyką.

Opublikowano

To zapoczątkowały raczej amerykańskie samochody np:Chrystiel 300c

Opublikowano

Mi się tam podobają najbardziej takie fury:

1. Nissan Navar

2. Toyota Hilux

3. Mitsubishi L200

4. Mitsubishi Pajero

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 

• Dodaj nową pozycję...
v