Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Benek widać że spoko gościu, reszta jak by to powiedzieć trochę niereformowalni :P

Z tego co pamiętam to szukali tutaj uczestników do tego odcinka, więc fruziu może będziesz miała to szczęście i znajdziesz Benia na tym portalu :D

Opublikowano

nom Benek fajny chłop, ale nie sadze żeby miał kłopoty w znalezieniu dziewczyny :)

co do pozostałych uczestników programu to byli dosyć "zabawni" :)

Opublikowano

Mam sąsiada identyko jak benek ;P Ma nowego zetora "biedronke" Ale nie ma czasu na dyskoteki tyle co Wesela rodzinne nawet mu pod stawiliśmy też samotną dziewczynę ,ale ze swatów nic nie wyszło;P Ma 29lat Jest zadbany i pracowity ;P Polecam Dziewczyny Mogę podać na pw nawet namiar;P

Opublikowano

ale tu nie chodzi jedynie o wygląd ale i styl bycia..

ale jak fajny to czemu nie :)

a skąd kolega jest?

Opublikowano

fajny - nie fajny... Myślę, że to pojęcie dla każdej znaczy c innego. Dziwię się tylko tym dziewczynom, co przebierają między takimi, co to łacinę mają opanowaną do perfekcji, tylko szkoda, że podwórkową. A później to płaczą...

Opublikowano

Fakt, chociaż sama jestem kobietą to muszę się z Tobą zgodzić, coraz mniej ....

Mi wiele osób się dziwi, że mam gospodarstwo i jeszcze krowy hoduję :)

Opublikowano

hoduję , chowają się często same :) dla mnie to najfajniejsze z dużych zwierzaków , ale dużo osób się ich boi :) i że tyle pracy kosztują i czasu itp....

Opublikowano

wiem :)

mam mięsne krowy mieszańce i rasowe i kryje rasowym bykiem dla uzyskania rasowych jałówek do dalszej hodowli

a byczki hoduję na sprzedaż do rzeżni albo odsprzedaje na rozpłodniki

Opublikowano

wiecie kobieta powinna wyglądać normalnie i odżywiać się ja też nie przepadam za kościstymi bo to psuje całą przyjemność a po za tym na chęć zamieszkać na wsi i lubi prace na gospodarce

smieszkaa111 to wiadomo że nikt się pyta ile zarabiasz bo wybierasz sobie partnerkę na resztę życia a nie jej zarobki ja tam ważę swoje a po za tym trzeba czuć że coś nas ciągnie ku sobie to widać przy spotkaniu i jak się rozmowa toczy

Opublikowano

Witam wszystkich . Każda kobieta ma swój ideał dopasowany do siebie i trudno opisać jak powinien wyglądać ten jedyny czasem zdarza się tak że przychodzi uczucie a ideału nie ma i co wtedy robić czekać na tego jedynego czy iść za głosem serca.

Opublikowano (edytowane)

Ideał mężczyzny życia Baziuli

1. Jest pracowity a nie leń śmierdzący.

2. Kocha kobietę i potrafi się za nią wstawić

3. Konkretny, stanowczy

4. ale ciepły o uśmiechniętym spojrzeniu

5. Nie jest flirciarzem i typem podrywacza, co nie wyklucza, że jest towarzyski i otwarty na ludzi

6. Nie mówię, że ma nie kłamać, ale.... jest wiarygodny, godny zaufania; jak coś postanowi to to po prostu robi a nie szuka wykrętów

7. Jest dobrze zbudowany.

8. Oprócz tego, że mówi o swej miłości okazuje ją przez szacunek, rozmowę, poświęcony tej osobie czas

9. Można się czuć przy nim BEZPIECZNIE

Trochę to chaotyczne, ale tak to widzę.

A to jeszcze tak do tematu:

http://demotywatory.pl/4182919

Edytowane przez baziula
Opublikowano

O tak, o żadnym ograniczeniu nie ma mowy... dlatego idealny partner adoruje i uwielbia swoją partnerkę a dla innych kobiet jest po prostu miły. Nie dlatego, że go żona czy dziewczyna mu zabrania, ale dlatego, że nie widzi takiej potrzeby. To jego wybór a nie jej. :)