Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz dlaczego jak masz tą puszke neostrade to ci net działa 10min a potem nie ma ja tak miałem na począdku a potem kupiłem słicz żeby do brachgola szedł net i teraz wszystko gra

Opublikowano
wiesz dlaczego jak masz tą puszke neostrade to ci net działa 10min a potem nie ma ja tak miałem na począdku a potem kupiłem słicz żeby do brachgola szedł net i teraz wszystko gra

niewiem na jaki kurs muszę iść - ale to co piszesz nie jest po polsku...

Opublikowano

Witam.

Jakie są wymagania co do linii telefonicznej żeby mieć neostradę? Bo nadal nie chcą mi założyć "Brak możliwości technicznych". A po drugiej stronie drogi w bloku wszyscy mogą mieć neo.

Opublikowano
Witam.

Jakie są wymagania co do linii telefonicznej żeby mieć neostradę? Bo nadal nie chcą mi założyć "Brak możliwości technicznych". A po drugiej stronie drogi w bloku wszyscy mogą mieć neo.

Prosze na PW- ustale co jest tego powodem

Opublikowano
pan z infolinii tak? bo ja miałem tak że do was często dzwoniłem żeby coś zrobić a oni nie wiedzieli co to SP2.

no tak...czesto sa tacy co niewiedzą gdzie jest panel sterowania..itp......

bo ja miałem tak że do was często dzwoniłem żeby coś zrobić a oni nie wiedzieli co to SP2

bez jaj.... napewno wiedział...moze sam nie wiedziałes jaki masz system z jakim SP :)

:D ja wiem co to SP2..wiec nie tłumacz mi :)

Opublikowano

Z neostradą mam dwa małe lecz denerwujące problemy

Pierwszy to samoczynne rozłączanie połączenia, czasami jest OK nawet jak coś sie ściąga kilka godzin, a czasami rozłącza sie co kilkanaście minut (o właśnie sie rozłączyło), co szczególnie drażni np. w czasie rozmowy na gg

Drugi to częste lagi transferu, licznik bajtów odebranych/wysłanych potrafi stanąć lub powoli naliczać co ~100, czasami sie to jakoś rozbuja a czasami stoi i nie można nic zrobić :D

Jestem kompletnie zielony i nie wiem czy tak ma być czy coś jest nie tak z kompem albo neo ?? :)

Opublikowano
samoczynne rozłączanie połączenia, czasami jest OK nawet jak coś sie ściąga kilka godzin, a czasami rozłącza sie co kilkanaście minut

Mam ten sam problem

Opublikowano

Za pieruna nie mogę zaczaić o co w tym chodzi...Nawet nie wiem jak to poprawic

Opublikowano
Drugi to częste lagi transferu, licznik bajtów odebranych/wysłanych potrafi stanąć lub powoli naliczać co ~100, czasami sie to jakoś rozbuja a czasami stoi i nie można nic zrobić :D

Jestem kompletnie zielony i nie wiem czy tak ma być czy coś jest nie tak z kompem albo neo ?? :)

A masz jakegoś anty wirusa??

Opublikowano

Czy ktoś mi wyjaśni jaki jest klucz WEP w moim liveboxie? w panelu administracyjnym jest niby w formacie xx:xx:xx... itd ale jak to wpisze w komórke to mi nie działa net, a jak wyłącze zabezpieczenia w LB to wszystko gra, ale bbez zabezpieczeń nawet na mało zaludnionym terenie to obawne.. a na zasięg nie narzekam, na podwórku poza domem mam, w piwnicy 2 pietra niżej też :]

i jaki jest powód że czasami poprostu net zmuli sie tak ze tylko reset twardy LB pomaga ?

Opublikowano

Mi to sie nieraz nie chce net włączyc i musze włączyc od nowa komputer i problem znika. co może być przyczyną? :rolleyes:

Opublikowano
Mi to sie nieraz nie chce net włączyc i musze włączyc od nowa komputer i problem znika. co może być przyczyną? :rolleyes:

Może nie masz ustawionego skryptu ponownie łączącego po przerwaniu połaczenia.