Oznaczenie konkretnego miejsca na polu
Przez
yooo, w Oprogramowanie ogólnie
-
Podobna zawartość
-
Przez Ml987789
Witam serdecznie, mam problem z ustawieniem anaspraya w ug300. Nie wiem jak skalibrować sterownik ażeby dobrze pokazywał ilość cieczy w zbiorniku. Pozdrawiam
-
Przez ENDURAK91
Szukam urządzenia do oznaczania azotu w roślinach coś podobnego do yara n-tester tylko w nizszej cenie?
-
Przez Miretta
Dzień dobry,
Znalazłam test IQ, który chciałabym rozwiązać. Czy jest on wart uwagi? Ktoś go wcześniej rozwiązywał?
Tutaj link do testu https://cvwork.pl/test-iq/
Chcę startować do Mensa, ale najpierw chciałabym wykonać wszystkie możliwe testy, aby zobaczyć, czy będę w stanie osiągnąć wynik 140-145 IQ
-
Przez DataFLY
Witamy Forumowiczów,
Rozważamy rozpoczęcie prac nad budową jednego prostego i intuicyjnego systemu (aplikacji) do konwertowania map dawkowania (w formie plików SHP lub KML) do postaci plików wsadowych do poszczególnych terminali sterujących dawką w rozsiewaczach precyzyjnych.
Czy możecie podzielić się swoimi opiniami, czy borykacie się z problemami typu: plik nie chce się podczytać, niewłaściwy format, oprogramowanie do generowania plików jest dodatkowo płatne? Czy generalnie jesteście zadowoleni z prostoty obsługi systemów dostarczonych przez producenta i nasz pomysł nie znajdzie odbiorców? Na razie jesteśmy na etapie dostarczania uniwersalnych map zasobności i dawkowania na dowolny telefon typu smartphone w postaci prostej strony internetowej.
Będziemy wdzięczni za Wasze opinie.
Pozdrawiamy,
DataFLY
-