Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 godzin temu, damianos95 napisał(a):

Panowie pytanie kiedy siejecie sól i kizeeyt na pszenżyto zasobności nie znam nowa dzierżawa więc jakie dawki dać +/- na hektar 

Jak nie znasz zasobności to próbki ziemi i do OSCHR, 2 tyg znajomy teraz czekał w Lublinie na wyniki . 

Opublikowano
16 godzin temu, PAN88 napisał(a):

To za tanio sprzedałeś 🤣

Myślę że tak uważają co nie którzy , np taki @ JANECZKO , wyczyta na OLX  lub nawet sprzeda 200kg dla gołębi i się podśmiewuje z tych co mają większą ilość i sprzedają po 850-900zł 🤔 

16 godzin temu, soltys48 napisał(a):

Ty naprawdę taki głupi jesteś?

Piszę jak jest .

Opublikowano

Mając 5 ton można się tak bawić. I tak z tego nie wyżyje więc nie ma co się chwalić, że się po tyle sprzedaje. Jakby całego tira po tyle opchnął to bym pogratulował.

Ja na małe worki już patrzeć nie mogę. Tylko luzem nawet małe ilości, wsypać na przyczepkę i wjechać na wagę i dziękuję.

Opublikowano (edytowane)

Ta jak ma się czas to czemu nie.

Ale ogólnie jak widzę na ogłoszeniach powiedzmy 10t na raz i luzem i tak się ogłaszają może akurat kto się trafi za wienkszy pieniądz niż wieść na skup czy tam na tira ładować.

Znowu na worki z gospodarstwa sprzedawać to dużo ludzi niechce,bo przyjedzie ci ktoś nie wiadomo kto,może jaki złodziej zobaczyć co da się ukrasć i gdzie co stoi.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, k16mk napisał(a):

Myślę że tak uważają co nie którzy , np taki @ JANECZKO , wyczyta na OLX  lub nawet sprzeda 200kg dla gołębi i się podśmiewuje z tych co mają większą ilość i sprzedają po 850-900zł 🤔 

Piszę jak jest .

Sprzedaję takie ilości dla dwóch osób ze wsi ( i to z grubsza ważone)a reszta na samochód ale fakt nie mam kilkuset to zboża do sprzedaży. Dla bogatego to i byk się ocieli. Ale twoje ceny co podajesz to chyba pod samym portem mieszkasz

Opublikowano
Godzinę temu, jaco512 napisał(a):

Zdarzyło mi się kilka razy sprzedać zboże w big bagu, waga hakowa na ładowaczu, wstawione na przyczepkę i klient zadowolony.

Do siewu tak sprzedaje 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jacor73 napisał(a):

720 netto okolice Skierniewic, odbiór samochodem z pompą

O to blisko. Ja z byłego skierniewickiego. Wszystko handluje do znajomego hodowcy, ale chcę poznać cenę jaką zapodac żeby go nie spoloszyc. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
Godzinę temu, kubamako66 napisał(a):

mam podobną z chin za nie całe 200zl

3 minuty temu, soltys48 napisał(a):

Realnie 700-750 netto. Co więcej to Twoje 

sołtys a mi ze 2 tony pszenżyta przyplesnialo od ściany betonowej