Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy AGCO (Fendt i Massey Feruson)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, mickas092 napisał:

Cene do oddania napisał tak od razu 258 tyś netto. Coś tam byś jeszcze utargował. 

Coś chyba przesadzasz  ciągnik z tak prosta skrzynia biegów  niemożliwe ja kiedyś też rozmawiałem ze sprzedawcą i ten model w podobnym wyposazeniu byla mowa ok 195 tys ale to bylo ze 3 miechy temu i tych ciagnikow nie bylu u nas jeszcze dlatego ciekawiło mnie jak to na dziś wygląda 

Opublikowano
14 minut temu, mickas092 napisał:

Cene do oddania napisał tak od razu 258 tyś netto. Coś tam byś jeszcze utargował. 

Ty może mówisz o serii N 104 to może by i sie zgadzalo

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, sumek666 napisał:

A104 ok 200 tyś bez negocajcji.

Bliźniaczy model MF 5608 ok 160-170 tyś 

Mf 5608 220 tyś netto kosztuje mam aktualną ofertę. Teraz weszły nowe modele 5708 i 5709 to są troszkę tańsze bo maska i wszystko od serii 4. Dopiero modele od 5710-5713 maja maskę od serii 5 i wszystko ładniej wygląda.

Edytowane przez lukasagro111
Opublikowano
2 godziny temu, sumek666 napisał:

5608 za 220 tyś netto!!?? Tyle kasy za 3 cylindry!? W życiu nigdy. Za ta kasę JD 5100R z ladowaczem kupisz. 

golasa z ładowaczem polskim

Opublikowano
3 godziny temu, sumek666 napisał:

A104 ok 200 tyś bez negocajcji.

Bliźniaczy model MF 5608 ok 160-170 tyś 

jaki to blizniaczy model mf 5608 to 3 cylindry i 85 km a valtra a104 4 cyl i 100 km

Opublikowano (edytowane)

5608 z full wypasem oczywiście,  czyli 12 halogenów  Przedni tuz + wom amortyzacja kabiny  biegi pełzaki, wąskie koła , tonowy blok, cena taka sobie z tym wyposażeniem pamiętajcie że zawsze można wgrać mapkę 105 ps.

JD dopiero seria 6 wygląda ciekawie, w 5 serii masz to samo co w polskim ursusie za 80 tyś.

Edytowane przez lukasagro111
Opublikowano
może zle to sprecyzowałem. byłem chętny na jd 6095 rc i jeździłem tam kilkoma mniejszymi na placu ale dostałem zgode na zakup do 80 ps wiec został jedynie jd 5080g za 180 netto a ten model niestety mimo 4 garów nie ma połowy tego co mf 5608 wiec stąd moja ocena.
Opublikowano

Massey'e dużo skoczyły do góry, gdy zakończono produkcje serii 5400. Pamiętam jak stałem przed wyborem ciągnika i oglądałem 5407 lub 5408, cena trochę mnie zamurowało gdyż wtedy rok wcześniej kupowałem 5440 i ostatecznie udało sie jeszcze dorwać 5410 w fajnych pieniążkach ;) 

Opublikowano

Na podlasiu oficjalnie nowym dilerem Massey Ferguson została firma ROLTOMA z Sokół. Miał ktoś z nimi do czynienia??? Specjalizowali się głównie w używkach. Mieli dilerstwo Ursusa ale czy dalej go będą mieli? Możliwe. W końcu MF jest z 3 półki wyżej jak ursus

Opublikowano
Dnia 21.12.2017 o 15:47, sumek666 napisał:

Byłem oglądać MF 5710SL i miałem kilka ofert. Każda z nich była gorszą od Ariona 420-430. :)

To ile chcieli za niego?