Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ma, ale takiej oferty nie dostaniesz jak nie pokażesz od konkurencji czegoś równie dobrego, tak u nas 

Tak jest w polskiej Mongolii. Nie będę świecił dilerami przed zakupem. Za długo mi zajęło zbicie cen. Trzeba chodzić i przebijac 

Opublikowano

Jutro niby diller ma mi podrzucić 2 oferty że stocku NH, już byłem w miarę zdecydowany a teraz mi znowu namiesza.

Kiedys był Ursus miałes kwit, nie było wyboru i problemu!!!!! 

A teraz mózg zblazowany¡!¡! ¡

Opublikowano

Ciężko uwierzyć z cene 265 tys, mam oferty z maja na ariona 510 i maxxuma 125 MC na skrzyni 24x24 to fajnie wyposażone oba kosztują ok 310 tysi.

Opublikowano

A co powieta na kubote m7132 tuz mieka os kabina 3 mechaniczne sekcje z tyłu 1 z przodu opony 650 r38 pompa ccls 110 skrzynia 30-15 pełna automatyka jak w deutz rcshift tuz tylni 9,4 tony przedni 3,4t masa własna 6,6t za 270tys dobra cena?

Opublikowano

Case maxsum 145 z przednim TUZ też dobrze wygląda, wyposażony ok opony 600,pompa mocniejsza tylko ta skrzynia EC 17/16 stara

Jak się człowiek z 20letniego ciągnika przesiadzie to i ten świstu skrzyni nie będzie jakiś uciążliwy. 

Jakość wykonania NH a Case oceniacie tak samo, handlowcy z Case mówią że jest różnica? 

Opublikowano

Często jest inna pompa itp. trzeba było by dokładnie sprawdzić

Dnia 22.04.2019 o 23:10, strzechu napisał:

jak do mnie to chyba oczywiste ze netto...

Pytam bo nie wiem ile do urwania z ceny jest , ale raczej tyle żeby to było brutto to nierealne

Myślałem że może złoże sobie sam taki ciągnik ale podobno termin to połowa września? Ściemnia bo się chce tego z pklacu pozbyć czy prawda?

Stoi na placu T7.270 popokazowa ok 405tys to zabrania od ręki, jak chcesz więcej informacji to napisz do mnie

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Maxxum/Profi(czy jak sie tam steyr nazywa) a T6 to różnice są. 

Steyr ma jakiś dziwny brzydki kwadratowy dach - kwestia gustu. 

Z rzeczy istotnych: 

T6 ma klasyczne zegary za kierownicą. Maxxum ma na orswym słupku a w miejscu zegarów lodówkę czy tam chłodzony schowek. Coś takiego. 

Delikatnie różni się podłokietnik a dokładnie kształt gąbki. 

Największa różnica to dżojstik. Dla mnie osobiście bardziej przypadł do gustu ten z niebieskiego. 

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie bo jak nie odpali to malują na niebiesko 😂

Co to znaczy bardziej markowe? Jakiś przykład? Po prostu baranom z Case wydaje się, że sa bardziej Premium i znajdą głupka co to łyknie. 

Edytowane przez sumek666
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v