Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to za to 130 netto to był z fotelem pneumatycznym,klima, rewersem hydraulicznym i silownikiem wspomagającym. Bez pneumatyki i pełzakow.   Z pneumatyka mówił ze w 140 byśmy się zmiescili wiec wydaje mi się bardzo drogo jak za taką zabawkę.  Farmall 75A zarejestrowanego 110 tys netto z pneumatyka i obciaznikami i mokre sprzęgło. Nie bardzo chcą zejść nic więcej ale ma gość dzwonić we wtorek. Tylko Ten 65C lepszy w kabinie i nie wiadomo co zrobić. 😕Ciągnik musi mieć do 2.5 metra wysokości bo takie wjazdy mam do obory wiec wszysto co wyższe odpada na starcie. 

Edytowane przez Pablo9812
Opublikowano

Pneumatyka to koszt ok 6 tys netto, wiec jak Ci mowi 10 tys netto to idz do nh. Ja mialem podobna sytuacje tylko to diller nh chciał ze mnie zedrzeć, to poszedłem do case steyr i wziąłem najdroższy najbardziej wyposażony model Steyra i nie zapłaciłem za niego tyle ile chcieli za nh. Pare miesiecy później spotkalem tego dillera nh na targach i oferowali wlasnie tego nh co chcialem w wersji bieda edition, cena specjalnie na targi, fakt wychodził wtedy pare tys taniej ale tak jak mowie bieda edition-podstawowy model. Diller z powodu swojej zachłanności nie zarobił ;)  

Opublikowano (edytowane)

Ile trzeba zapłacić za t7.230? Diler (od którego kupuję dużo nawozów nasion i innych) na telefon proponuje z placu za 420 z amortyzacja , tuzem , ledami , Intelliview 4 , z elektrozaworami + miedzyosiowy , na skrzyni PC , bez GPS ale z gotowością. Ile droższa skrzynia AC do tego modelu?

Edytowane przez strzechu
Opublikowano (edytowane)

jak do mnie to chyba oczywiste ze netto...

Pytam bo nie wiem ile do urwania z ceny jest , ale raczej tyle żeby to było brutto to nierealne

Myślałem że może złoże sobie sam taki ciągnik ale podobno termin to połowa września? Ściemnia bo się chce tego z pklacu pozbyć czy prawda?

Edytowane przez strzechu
Opublikowano

Na NH czeka sie ok 3 miesięcy z tego co ja wiem. 

Wydaje sie byc dyzo za duza ta cena wg mnie chociaz nigdy sie większymi modelami nie interesowałem. Tym bardziej wysoka jak nie ma AC

Opublikowano
strzechu napisał:

Ile trzeba zapłacić za t7.230? Diler (od którego kupuję dużo nawozów nasion i innych) na telefon proponuje z placu za 420 z amortyzacja , tuzem , ledami , Intelliview 4 , z elektrozaworami + miedzyosiowy , na skrzyni PC , bez GPS ale z gotowością. Ile droższa skrzynia AC do tego modelu?

Mi gościu za t7. 245 wyposażenie takie jak twoje tylko skrzynia AC proponuje 430 netto. Bardzo luźna rozmowa przez telefon

Opublikowano
4 minuty temu, LUKASIU1983 napisał:

U kogo w centralnej Polsce kupię najtaniej prasę zwijającą pasowa ( new Holland lub case ) 

agroskład ujazd / agros wronscy

Opublikowano (edytowane)

Mam ofertę na Pumę 220 skrzynia 19/6 , komfort plus , przygotowany do gps z monitorem i isobusem , 5 elektrozaworów z tyłu , bez miedzyosiowych, oska amortyzowana i tuz bez womu. z placu bo case termin zeby samemu zlożyć to poczatek wrzesnia... za 425netto , rocznik 2018, ile urwie się z tego?

Ma też szyny boczne silnika- przyda sie to do czegos bo tura nie planuję...

Za ile procent ceny katalogowej oddadzą Pumę?

Edytowane przez strzechu
Opublikowano
Dnia 30.04.2019 o 17:01, strzechu napisał:

Mam ofertę na Pumę 220 skrzynia 19/6 , komfort plus , przygotowany do gps z monitorem i isobusem , 5 elektrozaworów z tyłu , bez miedzyosiowych, oska amortyzowana i tuz bez womu. z placu bo case termin zeby samemu zlożyć to poczatek wrzesnia... za 425netto , rocznik 2018, ile urwie się z tego?

Ma też szyny boczne silnika- przyda sie to do czegos bo tura nie planuję...

Za ile procent ceny katalogowej oddadzą Pumę?

A powiedzieli   Ci  że on już  zarejstrowany  jest i na żadne  programy UE  nie pójdzie ???

Opublikowano (edytowane)

To mnie nie martwi , bo na Unię to w 2009 kupiłem już a drugiego nie dadzą...

Więc nawet lepiej że zarejesterowany, może więcej się urwie... a czemu zarejestrowany? Mówimy o konkretnym egzemplarzu?

Edytowane przez strzechu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v