Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

Nie rozumiem

no jeśli taki tur jest zamontowany np na mtz czy ursusie albo jumzie to wiadomo,że jest to najlepsza część ciągnika ,ale jak na jakimś dobrym fendtcie czy jd to już jakość może być porównywalna.

Opublikowano

Na placu stały czerwone i czarna valtra  myślałem  że te zejdą i koniec promocji a mówił że mogę zamówić nowy kolor jaki ja chcę i dodatkowe opcje tak naprawdę jest to cena jaką dealer mniej więcej musi dostać . 

Opublikowano

Niekoniecznie. Hasło jest w każdej promocji "do wyczerpania zapasów". Wczoraj z danexu dzwonił żeby się decydować jak chce zamówić bo już tylko dwie sztuki konkretnego modelu mogą zamówić. 

Ogólnie to wszyscy dzwonią od poniedziałku jak tam co tam. 

Nh Td5.95 zgrabnie wyposażony, szer kapcie obciążniki, zawory miedzyosiowe pod ładowacz 175 brutto. Pojechałem obejrzeć, cena kusi, ale delikatne to wszystko... strach agregat 1300kg podpiąć  🙄 

Opublikowano

kurcze ,jeszcze niedawno jak słyszałem cenę za ciągnik ok 300 tys to mi się scyzoryk w kieszeni otwierał,a teraz to trzeba się cieszyć z takiej  ceny.

Mam propozycję za NH T6 180 za 370 netto.

Dynamic Command, Wom.TUZ przedni, tur Stoll bez osprzętu,  sprzęgło w hamulcu,Monitor AFS 700,Auto wom  Koła 650x 38 i 540 x 28 i dużo innych bajerów.Większość pewnie w komplecie ze skrzynią.

jeszcze się waham.

Warto?

Opublikowano (edytowane)

A jeszcze nie tak dawno dało radę kupić T6.180 DC na dosłownym full wypasie za 330 jeszcze w czarnym kolorze 🙄 tyle że to był po pokazowy z przebiegiem 100h. Tyle że faktycznie bez ładowacza, ale śmiało jeszcze możesz próbować zbić cenę.

Edytowane przez Piotrek5060YouYube
Opublikowano

Rok temu, no może początek 2019 to T6.145 DC był za mniej jak 250 tys, a dopłata do silnika R6 to niecałe 30k

Rok temu, no może początek 2019 to T6.145 DC był za mniej jak 250 tys, a dopłata do silnika R6 to niecałe 30k

Opublikowano

Słyszeliście o jakiś podwyżkach w case? Dzwonił przedstawiciel żeby się decydować bo po nowym roku podwyżki i np puma 150 ma być 20 tys droższa. Nie uśmiecha mi się już zamawiać traktor bo czekam czy agencja pozwoli mi na ciągnik 155 km (t144 lub mf 7715) jakoś puma i cnh do mnie gorzej przemawia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v