Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że trochę drogo, mi  za T5. 85 skrzynia dwa biegi pod obciążeniem, ehr , rewers elektro hydrauliczny, siedzenie pneu. klima, wzmacniany podnośnik, obciążniki przód, zaczep automat, oświetlenie standard , ogumienie 480 , siedzenie pasażera, 3 pary hydrauliki, 3 prędkości wałka , napęd i wom załączany elektrycznie bez mocnych negocjanci 150 netto, a między TD 5 a T5 jest spora różnica

Opublikowano

Pytałem i na to samo wychodziło tyle ze w wialanie przegląd tańszy bo 1200zł a 1500 mi powiedzieli w kostomłotach a cena ciągnika ta sama po negocjacjach chociaż koło kielc cięzko było ich z 135 urwać 

Opublikowano

Witam. Czy jest na forum użytkownik nh t7 ze skrzynia RC 19x6?  Jak sprawuje się ta skrzynia?  Czy hałasuje podczas pracy jak EC w t6? Stoję przed zakupem nh t7 165s i chętnie dowiem się czegoś na temat tej skrzyni od użytkowników.

Co do t7 165s to cena 284 tys. Skrzynia 40 eco, przedni TUZ, 8 lamp LED, opony 650 i 540 MITAS, fotel Dynamic Comfort, Amortyzacja osi, amortyzacja kabiny, 4 pary hydrauliki, gruby dach.... dobra cena? 

Opublikowano

Panowie, oferta na Case Farmall 75A z wyposażenia :  skrzynia 12x12 ( mokre sprzegło-rewers hydrauliczny), fotel pneumatyczny, klima,radio, opony z tyłu 12.4R30 z tyłu, nie wiem jak przód, Ciągnik jest z 2018r. zarejestrowany na dealer'a cena jaką zaproponowali to 110tyś netto co o tym myślicie? Jest szansa żeby w tej kasie dorzucili pneumatyke ?

Opublikowano

Tak to wiem,ze na dotacje nie dostanie,ciągnik z środków własnych+ finansowanie. Z tego co mówił nie był używany po prostu zarejestrowany ze względu na jakieś normy. Wiec skoro nowe po 115 cenili to powinni ta pneumatyke i moze silownik wspomagajacy dorzucić w tej ofercie za 110 jak myslicie realne? 

Opublikowano

Techpom Krzywonoś w styczniu oferował Farmalla 75A z klimą, mokrym sprzęgłem, skrzynia 12x12 40km/h, 2 sekcje hydrauliki, siedzenie pneumatyczne i po 2 lampy robocze z przodu i z tyłu za 109 tys. zł netto.

Opublikowano (edytowane)

Mi sie wydaje drogo, a czemu nie farmall serii A65 takiego ponizej 100 tys bys kilupil albo new holland serii td.65 lub t4s.65

Edytowane przez SZKOPSSON
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v