Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sumek666 napisał:

315HD podobno ok 800 tyś i mniejsze T8 na pewno są tańsze. 

800?! Dwa lata temu gościu na targach mówił 600 a była to nowość. Oczywiście mówię o cenie netto. Tańsze są bo skrzynia inna i moc znamionowa mniejsza t7.315 ma 300 koni znamionowo a t8 "tylko" 250.

Opublikowano

sumek666 napisał:

315HD podobno ok 800 tyś i mniejsze T8 na pewno są tańsze. 

800?! Dwa lata temu gościu na targach mówił 600 a była to nowość. Oczywiście mówię o cenie netto. Tańsze są bo skrzynia inna i moc znamionowa mniejsza t7.315 ma 300 koni znamionowo a t8 "tylko" 250.

Opublikowano

Byłem kiedyś u dilera i stał taki w wersji Blue Power z GPS i tak mi rzucił diler bo z ciekawości pytałem ile taki. To są takie ciągniki już, że jak weźmiesz dobrze wypasiona wersję to prawie 2 podstawowe się kupi :)

Opublikowano

sumek666 napisał:

Byłem kiedyś u dilera i stał taki w wersji Blue Power z GPS i tak mi rzucił diler bo z ciekawości pytałem ile taki. To są takie ciągniki już, że jak weźmiesz dobrze wypasiona wersję to prawie 2 podstawowe się kupi :)

Straszne pieniądze jak za taki ciągnik... Ale najciekawsze jest to że tamten też był na fullu. Jedynie brakowało mu nawigacji RTK

Opublikowano (edytowane)
Dnia 16.12.2018 o 14:29, misiekbz2 napisał:

Nh td5.85 wycena 123tys netto to dobra cena? klima fotel pneumatyczny szersze opony obciążniki przod rewers elektrohydrauliczny 540eco 2 pary wyjsc hydraulicznych

Troszke inny ciągnik ale cena podobna, 125 netto do negocjacji. wycena z lipca T4.65 POWERSTAR
Przekładnia Hydraulic Powershuttle 40 km/h, Dynamiczne błotniki przednie, Elektrohydrauliczne załączanie napędu na 4 koła, Kabina deluxe VisionView, Wycieraczka/spryskiwacz szyby tylnej, Fotel deluxe obracany o 15°, Fotel instruktora, Odchylana kolumna kierownicy , Klimatyzacja
Edytowane przez RaphaelAgro
Opublikowano
https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-steyr-4115-profi-i-inne-CID757-IDxtCp5.html Całkiem fajna cena jak za takie wyposazenie..dodam ze na poczatku Grudnia cenili ten sam ciagnik w ogloszeniu 289tys takze dealerzy maja z czego opuszczac
Opublikowano (edytowane)

Dzwonił dzisiaj przedstawiciel z case z informacją o noworocznej "promocji" +3% w górę.  ZŁODZIEJSTWO!!! Z jego gadki wynika że pasuje im sprzedać golasa 115 km za 300 000 netto. Nie mam zamiaru gonić za ich ceną ,zadowolę się czymś z niższej półki.

Edytowane przez tomek15h
Opublikowano

Dalej się prześcigujcie jeden przed drugim, jakby tak jeden z drugim przez rok nie kupił traktora że by sprzedaż wyniosła 0 szt za rik to by inne ceny były, no ale jak mają frajeróe co płacą to co se będą żałować, chłop jak by miał zbyt na jajka to też by po 0.8 zł nie sprzedawał tylko po 2.5 za szt. Taka prawda pany.

• Like 1
Opublikowano

Za dużo jest rolników żeby taki numer zrobić. Tak samo u mnie we wsi i okolicy się ugadali, że za mniej niż tyle i tyle pyrek nikt nie sprzeda. Może kilka dni wytrzymali ale jeden z drugim pomyśleli, że skoro tamci nie sprzedają to ja sprzedam i zarobie.

Opublikowano (edytowane)

Ale tym chłopom to się odają tych pieniędzy ... No dajta spokój , 150000 , tylko za to że rolnikiem będzie .:ph34r:

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

JD aktualizuje cenniki w listopadzie więc już nie powinno podrożeć wycena 6120 M z ostatnich dni grudnia to 275 netto z istotniejszych dodatków miękki przód przedni tuz max podnośnik ,pompa 110l,skrzynia eco.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, sumek666 napisał:

Jakie opony? 

Ja mam wyceny ale z lipca/sierpnia na 6120M od 270 do 340 tyś 

Mitasy 440/520

20 minut temu, konio1011 napisał:

command quad?

auto quad plus eco schift

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v