Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam ofertę na New Hollanda T4.85

- rewers elektorhyd
- mokre sprzegło

- jeden półbieg

- pneumatyka
- klima
- siedzenie pneum
- szybkosprzęgi
- szyberdach
- 6 wyjść hyd
- obciązniki przód komplet
Za 150 netto. Dzwoniłem do Case'a i zaproponowano mi Farmall C identyczne wyposażenie za 145 netto. Jak według was wyglądają te ceny? Da się coś jeszcze urwać?

Opublikowano

ja równe rok temu za t4.85 zapłaciłem 142 netto, z mocniejsza pompa, 4 hydrauliki,pneumatyka, i dodatkowa para swiateł na tył, z oponami tył 420, a tak wszystko full, aha i obiążniki 10 sztuk bo było 8. Podrożały cos?

Opublikowano

No mi zaproponowano cenę 150 netto za full opcje bez wzmocnienia pompy i dodatkowych świateł. Ale będę starał się ostro negocjować chciałbym zbić cenę do 140/135 bo jestem stałym klientem i sporo kasy już zostawiłem u dilera

Opublikowano

Steyr 6145 profi multicontroler, opony 540 i 650, przedni tuz, 4 pary złaczy, skrzynia eco, pełny pakiet oświetlenia led, amortyzacja przedniej osi,klimatyzacja manualna, jeden kogut, obciązniki na tylne kola, cena netto 288 tyś. Dobra cena ??

Opublikowano (edytowane)

Jak to głupio pytać, jak dobrze żyjesz to normalnie... A skoro to takie dziadostwo to po co się tak nim interesujesz? Żeby zaraz rozsiewac ploty ile to ma kredytu?

Edytowane przez pedro2
Opublikowano

Jak to głupio pytać, jak dobrze żyjesz to normalnie... A skoro to takie dziadostwo to po co się tak nim interesujesz? Żeby zaraz rozsiewac ploty ile to ma kredytu?

Ponad 300000 za zabawkę jak ze straganu odpustowego gdzie ino plastik i kabelki do przycisków jak na pilocie.
Opublikowano

T7.210 RC 19x6  oś amortyzowana tuz siłowniki 100mm  r.prod2016 290  netto

T7.200 PC 19x6 ośka, tuz, 4 rozdzielacze monitor osiągów duży klima obciąznik 1000kg siłowniki 100mm 2016 298 netto

T7.190 tuz, ośka, 19x6Eco PC sił 2x100mm, 4 pary hyd, 8 lamp led opony treleborg 650 540 2017 310 netto

Opublikowano

U mnie takimi rzeczami zajmują się emerytki, ale patrzę Ty też działasz. Na drugim końcu wsi otworzą lodówkę, a ty już smacznego krzyczysz. Wracaj do okna bo jeszcze coś ci umknie i nie przejmuj się portfelem sąsiada

Opublikowano

Nic mi do tego, byłem ciekawy ile przepłaciłem za swego, ale nie przepłaciłem bo bym kupił 5 swoich ursusów. Myślałem że góra 3. Koniec tematu cenę znam to nie będę nawet odpisywał jak ktoś będzie drążył temat. Amen.

Opublikowano

cena netto ;) z skrzynia DC, szerokie opony wałki 540 1000, ehr, szerokie gumy, dodatkowe oswietlenie, automatyczny zaczep tylne obiążniki 3 pary wyjść hydraulicznych, w sumie wszystko co może miec ten ciągnik bez przedniego tuzu ;) 

Opublikowano (edytowane)

Amortyzacja kabiny, fotel komfort z grzaniem, radar poślizgu, monitor osiągów, Joystick na linki do dwóch par hydrailiki, jedną parę sterowaną elektrozaworami, pełzaki, to tak na szybko...

Edytowane przez alvaroalvaro78
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v