Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co do cen Rolmaxu, proponuję pojechać do innego dealera, lub skontaktować się z dealerem chociazby z innego woj.

Mi cena przy T4.75 , jak się orientowalem w cenie, roznila sie w tym samy wyposazeniu o ponad 15 tys.zl :) Takze radze poświęcić trochę czasu, bo ceny wyjściowe są chyba z górnej półki.

Edytowane przez c405
Opublikowano

Co do cen Rolmaxu, proponuję pojechać do innego dealera, lub skontaktować się z dealerem chociazby z innego woj.

Mi cena przy T4.75 , jak się orientowalem w cenie, roznila sie w tym samy wyposazeniu o ponad 15 tys.zl :) Takze radze poświęcić trochę czasu, bo ceny wyjściowe są chyba z górnej półki.

Byłeś moze w warpolu agro ? tam jeszcze za stare modele proponują 160 w standardzie ( można zobaczyc na ich stronie) ... Mi rolmax wycenił kiedys T5.95 12x12 3 wyjscia tuz i reszta w standardzie, klima itp 190 netto

Opublikowano (edytowane)

Już kiedyś pisałem, ze w Rolmax :

New Holland T4.75 power star, z pneumatyka, zaczepami klima, rewers hydrauliczny za 130tyś netto pierwsza wycena.

A w mazowieckim, dealer z grojca czy okolic,w tym samym wyposażeniu - 113 tys netto.

Po przedstawieniu tańszej oferty dealerowi z lubelskiego, oczywiscie niedowierzanie i zdziwienie,ale nowa wycena zmienila sie diametralnie:)

Edytowane przez c405
Opublikowano (edytowane)

Byłeś moze w warpolu agro ? tam jeszcze za stare modele proponują 160 w standardzie ( można zobaczyc na ich stronie) ... Mi rolmax wycenił kiedys T5.95 12x12 3 wyjscia tuz i reszta w standardzie, klima itp 190 netto

To ja dałem 189tys netto za EC w najwyższej grupie wyposażenia tyle że "rok starszy"...

Edytowane przez alvaroalvaro78
Opublikowano (edytowane)

Witam, po negocjacjach stanęło na 300k brutto, Steyr 6140 w wyposażeniu: oryginalny tuz w odlewie, miękka oś (dodatkowo wzmocniona), miękka kabina, 4 pary wyjść sterowanych elektrozaworami, multikontroller, dodatkowy programowalny joystick w podłokietniku, opony 650/65,  tył, przód 540 Mitasa albo Michelin 650/60 i 520 przód, skrzynia 17/16 eco. Myślę, że to dobra cena. Co wy o tym sądzicie ?

Edytowane przez technik112
Opublikowano

CVT wiadomo:] Cena którą podałem to max co chcę przeznaczyć na ciągnik. A jak przeglądy w takich ciągnikach dużo jest tych punków kontrolnych, na które zwrócić uwagę? I jeszcze jedno wady/słabe punkty profików, bo w praktyce nie ma nic co by się nie psuło :/

Opublikowano

witam chciałbym kupić case maxxum 115 jednak przeraża mnie dźwięk skrzyni biegów pod dużym obciążeniem skrzynia głośno wyje nie wiem czy jest to urok skrzyń 16x16, 16x17 w katalogu widziałem wersję 24x24 jest to wersja z biegami mechanicznymi i dwoma półbiegami czy te skrzynie też tak głośno pracują pytam bo nie mogę spotkać ciągnika z tą wersją wyposażenia. 

Opublikowano

witam chciałbym kupić case maxxum 115 jednak przeraża mnie dźwięk skrzyni biegów pod dużym obciążeniem skrzynia głośno wyje nie wiem czy jest to urok skrzyń 16x16, 16x17 w katalogu widziałem wersję 24x24 jest to wersja z biegami mechanicznymi i dwoma półbiegami czy te skrzynie też tak głośno pracują pytam bo nie mogę spotkać ciągnika z tą wersją wyposażenia. 

To normalne nie masz sie co przerazać CNH tak ma... nie kupuj tej mechanicznej bo chyba juz jej wgl nie robią ... 16x16 to wygoda sama w sobie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v