Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko stwierdzić skoro T5.115 kosztuje 250 tyś w wyposażeniu standardowym to 95 może 170 tyś nie wiem najlepiej zadzwoń ;)

Co Ty wygadujesz, jakie 250 w podstawowym wyposażeniu, chyba,że mówimy o kwotach brutto.

Opublikowano

t5.115 kosztuje 133 tyś netto więc skąd taka kwota jak 250 tyś? Za 250 tysięcy można kupić nh t7.200

Kolego ewidentnie mylisz modele może TD5.115 kosztuje 133 tyś netto a nie T5.115.

Opublikowano (edytowane)

No widzisz a ja kupuje T5 i w ogóle nie myślałem o TD5. Gust jest jak d*pa - każdy ma swój :) Ja z ojcem jak 11 lat temu kupowaliśmy TMa też baliśmy się jakiejkolwiek elektroniki. Przy zakupie T7 było już całkiem inaczej... ;)

Edytowane przez alvaroalvaro78
Gość Profil usunięty
Opublikowano

jaka jest cena case maxxuym ep125 i nh t6 155 oczywiście że w podstawie  czy to prawda ze to samo?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v