Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyś zrobił przetarg na minimum 30 sztuk to może by się zainteresowali, a na jednego to Cię poprostu ol...ją

Zawsze jakieś wyjście, założyć spółkę rolniczą i wychodzić do producentów o kupno takich ilości, że będzie można kupić taniej

Opublikowano (edytowane)

case farmall 75c pojemność 3400 comon raill, skrzynia 12x12, siedzenie pneumatyczne, siedzenie pasażera, szyberdach, siłownik wspomagający, 2 pary wyjść hydr, obciążniki, 2 zaczepy tylne zwykłe, instalacja pneumatyczna 1 i 2 obwodowa, radio, kogut za 137000. Jak myślicie dobra cena?

Edytowane przez Daro20
Opublikowano (edytowane)

Skąd taka informacja? z katalogów?

nowe dostepne dziś do zamówienia farmale c maja silnik 3,4 i to nie ważne czy 55 czy 105

co nie zmienia faktu że może jeszcze gdzieś na placach stoja ze starym silnikiem 3.2

Edytowane przez qazi
Opublikowano

Nie wiem jak to dokładnie w case wygląda, ale ja proponuję dzwonić po różnych dealerach danej marki i pytać się o cenę.Pamientam jak kupywałem maxxuma to dealer od którego go kupiłem muwił o 240 netto na dzień dobry do negocjacjii, zadzwoniłem do innego na dzień dobry 230 i już wiedziałem że cena poniżej 230 musi być innaczej nie biorę. (w sumie i tak przepłaciłem ale ja kupywałem ciagnik 1 tydzień) Chodzi mi po głowie taki szatański pomysł, żeby wymieniać się ofertami tu na forum wrzucać konktretne już utargowane czy zadatkowne (umowy wstępne z zamazanymi danymi osobowymi, a pełnymi danymi dealera).Spotkałem się z sugetią że jeżeli dealer dostanie konkretną ofertę cenową i bedzie ona lepsza niż może dać, to wtedy on do case polska sie zwraca żeby móc sprzedać to po tej cenie, a tego kto wytawił na piśmie taka oferte dyscyplinują. Z kolei w classie jak staneło na pewnej cenie dealer stwierdził że niżej zejść nie może nawet jak ma z czego bo są odgórne wytyczne i proponował w tej cenie bonusy typu taniej tuz i wom, ociążniki, przegląd gratis.

Takie coś jest w prawie każdej marce, diler ma określoną minimalną marżę dla siebie i nie może oficjalnie wziąść mniej, ma to na celu aby jeden nie konkurował z drugim, ale i tak jest to nieoficjalnie obchodzone właśnie przez te darmowe przeglądy lub wyposarzenie które zamontują już na placu

Opublikowano (edytowane)

Takie informacje widniały na stronie NH jeszcze na początku stycznia. 55 i 65  były w starym silniku bez DPF i o tym zapewniał też dealer. Interesowałem się 75 do czasu tej modernizacji ;)

Edytowane przez Hubert8245
Opublikowano

New Holland TD5.75 kosztuje 103 tyś (zależy jakie wyposażenie)
A Case Maxxum 115 270tyś (też w zależności)

Opublikowano

Witam!

Orientuje się ktoś jaka może być cena case 145cvx w podstawowym wyposażeniu? Jak się też sprawuje ten ciągnik , czy się psuje i spalanie jakie jest?

Opublikowano

ile może kosztować t5.95 ???? ma być skrzynia 40 rewers

Ciężko stwierdzić skoro T5.115 kosztuje 250 tyś w wyposażeniu standardowym to 95 może 170 tyś nie wiem najlepiej zadzwoń ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v