Skocz do zawartości
Marek220

Case 844 XL - przedni napęd

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Case
Marek220    0

Mam taki problem, zauważyłem w moim ciągniku ze podczas cięższej pracy zgrzyta między wałem napędowym a wałkiem atakującym, Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość żeby na wałku atakującym zjechało frezy, czy wcześniej powinno zjechać frezy na złączu?????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
andrzej78    13

najczęściej znikają frezy na wałku często przez luz na tulejach mostu od nas wożą wałki do gościa gdzieś koło świdnika tam za kilkaset złotych dorabia i chodzi, najlepiej sprawdzić na włączonym napędzie i skręconych do oporu kołach albo demontaż

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Marek220    0

Teraz mam nowy problem z napędem, gdyż odkąd zrobiła się temperatura na minusie nie zawsze załącza się przedni napęd, załączany jest przez elektromagnes. Czy jest taka możliwość że to jest spowodowane niską temperaturą otoczenia? Podkreślam że gdy się nie załączy to także lampka przy włączniku się nie świeci.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zdzichu124    0

U mnie w 1056 podczar orki tez zaczelo zgrzytac w okolicach gdzie walek od napedu wchodzi do tej przystawki z tylu ciagnika. Co to moze byc? To samo co mial kolega marek?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×