Skocz do zawartości

Dach do C-330 (plandeka)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja ze szfagrem jestem właśnie w trakcie robienia podsufitki do c-385 z włókna jakiegoś tam :) najpierw zrobiliśmy formę ze styropianu a teraz wykłądamy tym włóknem,oczywiście miejsce na radio i głośniki :). Zdjęcie: fe6bfec59ae8b4fcm.jpg

Opublikowano (edytowane)

przecież można kupić sobie dach z tworzywa, mam taki zakupiony rok temu jest ciapek w galerii do spoglądnięcia bardzo proszę.

nie wiem drogi Andrzeju czy już można pisac czy jak z tym przenoszeniem nie znam sie na tym :)

Edytowane przez proxy8441
Opublikowano

Dach z tworzywa można kupić w sklepie grane sami mamy zamiar kupić dach do swojego ciapka lub coś z nim zrobić bo są już dość spore ubytki na krawędziach ;) Lub poprostu zawieziemy go do POM-u i położą nam jeszcze jedną warstwę tworzywa :D

Opublikowano (edytowane)

Proponuje założyć dach z tworzywa sztucznego , bardzo ładnie te rurowe kabiny w nim prezentują :) sam na razie posiadam plandekę trochę ją po reperowałem i jest :) ale mam ją zamiar kiedyś wymienić to już kupię ten dach z tworzywa sztucznego :) . W pobliskich Agromach kosztuje 150 zł :)

Edytowane przez emil355
Opublikowano

Ja kiedyś też wymieniałem plandeke w C-330, ale nie szukałem w sklepach czy na stronach www... Poprostu zawiozłem do kolesia który zajmuje sie plandekami i mi obszył pięknie dach siwą plandeką, trzyma sie do dziś bez zadnej dziurki, itp. a to było jakieś 6 lat temu. Nie wiem ile to kosztowało