Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Według katalogu jest to M14 x 1,5 x 50 mm do czopa zwrotnicy i M14 x 1,5 x 75 do wąsa kierownicy. Klasa twardości 8.8 zdaje się lub 12.9 nie jestem pewny.

Edytowane przez seweryn20

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Wojtek026
      Planuje zakup kabiny w wersji do trura do mojej trzydziestki i mam takie pytanie jak się sprawdzają te nowe kabiny w wersji z błotnikami tzn cała kabina na poduszkach, czy lepiej się sprawdza wersja na błotniki fabrnyczne, chodzi mi o drgania komfort i ogólną wytrzymałość, mam wymienione błotniki powspawywane wzmocnienia, czy kabina na sztywno na fabrycznych błotnikach c330 nie będzie przenosić drgań, czy lepiej wziąść z błoytnikami razem z kabiną, nie chodzi już o cenę tylko o komfort i trwałość, co polecacie?
    • Przez pablo21
      Czy opłaca się kupowac kabinę tzw Komfortową do mojego Ursusa C-330.? Kabine miałbym zamiar kupić na wiosnę ,a na zimę lub wiosnę 2010r Ciapek pójdzie na sprzedarz. I właśnie nie wiem czy wydawać na kabinę te 2500zł (bez błotników) czy zostawić stara. Bo wiadomo że nowsza kabina jest szczelniejsza i może jest w niej troche ciszej.
      Czy potem przy sprzedarzy wezmę więcej kasy za ciapka z kabina oryginalna czy dużą "komfortową"?

Kabina "komfort"
      http://www.agrofoto....image84785.html A taką kabinę mam w ciapku
    • Przez AroniowyLiść
      Podpowie ktoś z Was co to za kabina do C330? Bo chciałbym odremontować i założyć sobie na 30, ale żeby pozamawiać szyby, to muszę wiedzieć do czego.

• Przez Majster71
      wiecie może jakie miały kolory c-325,c-328 i pierwsze c-330 :rolleyes: jestem tu nowy.pomożecie??
    • Przez Bartek123
      Ile wazy jeden przedni obciaznik do 330 i ile mozna ich zamontowac. ?
      Sa konieczne? Jesli nie to powiedzcie jak bardzo pomagaja!
      Z gory dzieki.

Nie pisz posta duzymi literami
  • Dodaj nową pozycję...
v