Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mowiac cos mi mowil o miejscu produkcji ale wydaje mi sie ze chodzilo o wlochy lecz calkowitej pewnosci nie mam co do obecnej ceny to jest przystepna a nawet wczesniejsze modele tej serii mialy podobny przelicznik ceny do mocy wiec mysle ze warto przemyslec jesli nie ma sie wygorowanych wymagan

Ps. Ferdek a jak tam sie spisuje twoj lambo r3 ile masz godzin i czy miales jakies awarie? oraz zuzycie paliwka w roznych pracach?

1100mtg i cacy tylko siłownik cieńszy od ponośnika się poci z kosiarką rotacyjną 2,1m ;[ był już jakiś mulasty po wymianie filtrów paliwowych teraz żyleta, serwis twierdził że filtr wstępny wymienia się co 2 tyś mtg chyba trochę przesadzali, chce jeszcze wymienić filtry powietrza co się okazało jeszcze nikt tego nie robił bo na sklepie u dielera nigdy nie mieli tych filtrów :blink:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Filtr się przedmuchuje, albo wymienia jak ileś tam razy zapali się kontrolka zapchania filtra. smile.gif

Opublikowano

O kurcze za 260 tysi to niech on sam sobie nim jezdzi, nie wiem z kad oni biora te ceny nawet 20 tys roznicy to dyzo a tu bylo by jakies minimum 60 tys roznicy w porownaniu z identycznym lambo.

Po prostu niezly zarobek maja na ciagnikach, a my na tym cierpimy :/

Opublikowano (edytowane)

Przy negocjacji ceny najważniejsze jest wiedzieć swoje i się nie nabierać na podpuchy w stylu "Panie zamawiaj pan bo podwyżka będzie " albo coś w tym rodzaju . Jak wie sie co gdzie i za ile to ściemy nie wepchną , nie wy mi sprzedacie to sprzedadzą inni, marek i modeli teraz jest mnóstwo a dilerów jeszcze więcej.

Edytowane przez Andrzej24871
Opublikowano

Dokladnie a gdzie bys nie pojechal to zawsze jest jedna gadka. Panie w nastepnym miesiacu ceny ida do gory, ale jesli wystawimy fakturke jeszcze do konca tego miesiaca to mozemy utrzymac dotychczasowa cene hahaha

Opublikowano (edytowane)

No nie ma się co oszukiwać czasy w których za 1KM płaciło się 1tys. minęły bezpowrotnie teraz nawet belarusy są w cenie niewiedomo dlaczego. Ciekawi mnie tylko jeszcze jedna rzecz jaka będzie odpowiedź new hollanda właśnie na tego agrotraca czy 6D w john deere bo u nich jeszcze takiego odpowiednika nie ma bo ten TDD to chyba tylko do 95KM

Ciągnik Agrotrac/Laser3/R5 ( o mocy 139 KM) kosztuje około 140 tys. netto ale bez pneumatyki, bez klimy, bez wzmocnionego podnosnika oraz na tylnych oponach 520 jesli bedziemy chcieli coś dołozyc to cena wzrośnie o jakieś 20 tys. czyli do 160 tys. netto. Jak za ciagnik 6-cylindrowy całkowicie mechaniczny i o sprawdzonej konstrukcji to cena wysoka ale chyba do zakceptowania. Zatem prawdą jest że czasy nowych, tanich prostych ciagników już minęły...

Edytowane przez Księżak