Skocz do zawartości

KOZŁEK LEKARSKI-kto uprawia?

Brukarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czytam forum od dawna ale jakoś dopiero teraz udało mi się do was dołączyć ap ropo kozłka mam 2hektary nie pryskany od chwastów na dzień dzisiejszy nie narzekam pogoda dopisuje raz na ile popada teraz aby nawożenie dolistne zostało??co proponujecie 4dni temu prysnąłem rosasolem??co sadzicie ??a u was jak tam rośnie??

M0zna  i bez herbicydu. Tylko trzeba chciec no i wiadomo koszty duzo wieksze z racji pielenia rozsadnika.  

U Edina jak zwykle rozsada piekna.

My w tym rokusadzimy ok 15ha mniszka i 5-6 ha kozłka. Moze jakis 1 ha arcydziegla. Mamnadzieje ze jesien bedzie w miare ciepła i długa to sie wyrobimy z pracami.

Witam, kupię kozłek lekarski ok. 3 ton. Jestem zainteresowany towarem o następujących parametrach: kwasy min 0,17% , olejki min. 0,40% , bezo pozostałości po ŚOR. Zainteresowane osoby proszę kontakt na priv oraz podanie nr. tel..  W przyszłości jesteśmy zainteresowani również dużymi ilościami kozłka oraz DZIURAWCA. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Przemek B
      Czy ktos z was produkuje tyto bo ja tak
      czy w tym roku duzo wam tytoniu zjadly robaki np drutowce?
    • Przez zelazny
      Wiesiołek-szukam wszelkich informacji na temat uprawy tej rośliny skupu-gdzie po ile wydajność w internecie znalazłem tylko skąpe wiadomości czktoś uprawiał tą rośline ? Z góry dziękuje za info
    • Przez Dzigit189
      Witam 
      Posiałem poraz pierwszy lucerne .
      Siew 31 sierpnia , w siewie czystym i tak to wygląda na dzień dzisiejszy , jeden wielki herbapol ale i lucerna w tym jest. 
      Robić z tym coś jeszcze teraz czy zostawić do wiosny ? Trochę chyba za małe jeszcze nawet na koszenie pielęgnacyjne , bo sięga to do kostek

• Przez AGRObombula
      witam was Drodzy koledzy mam parę pytań odnośnie soji. Czy uprawa w Polsce możliwa a może ktoś już uprawiał jeśli tak to jakią odmianę. jak plonuje jakie zabiegi stosujemy czy jest opłacalna jednym słowem piszcie co wiecie na temat ale wolałbym aby się wypowiedzieli Ci co się na sprawie znają
    • Przez bamberszol
      Witam. Zasialem mieszankę roślin miododajnych ostropest z facelią. Pisałem na to ekoschemat. Czy na dzień dzisiejszy mogę zebrać ten ostropest kombajnem facelia już się obsypała. Wymogiem ekoschematu było że roślina do 30 sierpnia musi być na polu. ?
  • Dodaj nową pozycję...