Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No to zakłady znowu zaczeły swoją propagande bo teraz wszyscy będę chcieli szybko sprzedać a zakłady idąc za ciosem stwierdzą że jest tyle świń i znowu obiżą ceny stara zagrywka ale pewnie jak zwykle zadziała niestety!!!

Edytowane przez karolci13
Opublikowano (edytowane)

Witam panowie potrzebuje informacji na temat firmy Pork Handel handlował juz ktos z was z nimi prosze o opinie na temat tej firmy pilne

Edytowane przez Marcin91
ortografia
Opublikowano

ja handlowałem z tą firmą jest to firma jak sie nie mylę z olsztyna sprzedawałem im tucznika i wszystko było w porządku pieniążki na czas,a waga też ok bo była ogólna.

Opublikowano (edytowane)

koledzy wstrzymajcie sie tydzien ze sprzedażą,specyjalnie obnizyli cene zeby zobaczyc ile jest towaru na rynku.najlepsze jest jak dzwonią o swinie i mowią ze tanieją :lol: 7.30 netto wbc.

Edytowane przez tedizetor56
Opublikowano

ZM Skiba Chojnice klasa E 7.00zł, klasa U 6.70zł

czyli tez spadek az o 30 gr duzo na raz rabneli i napewno pare tysiecy szt kupia a podnosic cene beda po 10gr i zawsze sa do przodu ja jeszcze tydzien sie wstrzymam z odstawa moze wiecej nie spadnie a noz cos do gory

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v