Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

to niezle cie rąbneli umnie jak przyjezdzal posrednik to 3 % a jak osobiscie zawioze do rzezni tam potrącaja mi 1% no i waga w rzezni wazy super

Edytowane przez milanreal1
cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano

Te ceny tak masykrycznie skaczą z dnia na dzień dosłownie ;/ Co prawdka nadal 5,30 netto, ale było 2 dni tego 5,55netto.. Byle nie spadnie zbyt nisko, póki co popyt jest w miare z ceną..

Opublikowano

cena do gory a we wtorek w agrobiznesie mowili ze zaklady maja tyle towaru i ceny elementow spadaja i zastoj itd.po co ten program to ja niewiem chyba ubojnie ich sponsorowac beda bo ja abonamentu nie zaplace!

Opublikowano

z tym agrobiznesem ich informacje tak z przymruzeniem oka nalezy brac dwa dni temu mowili znow odwrotnie ze zywca brakuje i tegi mroz i w skupie pustki

kl E 6,5

Opublikowano (edytowane)

To jak nie mają pojęcia o temacie to niech zdejmą ich z anteny. Bo to oni sieją najwięcej paniki wśród rolników za nasze pieniądze.

Edytowane przez milanreal1
caps lock
Opublikowano

zna ktoś wydajność rzeźną duńskich tuczników ? dzisiaj dzwoniłem do Łukowa i płacą 6,85 za klasę E nigdy do nich nie odstawiałem macie jakieś doświadczenia z ta ubojnią czy są rzetelni w wypłatach ?

Opublikowano

są rzetelni co do wypłaty ale mieśność to u nich jest zaniżona bo sprzedawaliśmy z jednego rzutu samochód do Łukowa i drugi do Wierzejek to w Łukowie była zaniżona...co do wydajnośći to napiszę za jakiś tydzień jak będę miał fakturę...a starej nie chce mi się szukać...

Opublikowano

są rzetelni co do wypłaty ale mieśność to u nich jest zaniżona bo sprzedawaliśmy z jednego rzutu samochód do Łukowa i drugi do Wierzejek to w Łukowie była zaniżona...co do wydajnośći to napiszę za jakiś tydzień jak będę miał fakturę...a starej nie chce mi się szukać...

Byłbym bardzo wdzięczny, po ile masz teraz duńczyka ?

Opublikowano

Opłaca się kupować po tej cenie warchlaki.Ja liczę i na moje nie ma sensu.A u was jak to wygląda bo nie wiem czy ja źle wyliczam

Opublikowano

Dzisiaj poszło 35sztuk do DUDY po 6.80+VAT za klasę E

Kierowcy mówili że jak wyjeżdżali wczesnym ranem z zakładów to już stało pod zakładami pełno samochodów z mięsem z zagranicy... podobno import już ruszył...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v