Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W starym saczu swinie duze sa po cenie 7 zł a i nie kiedy dochdzi do 7.30 za swinie która ma wiecej jak 120 kg i kupców nie brakuje wiec sie opłaca a i jakie prosiatki drogie

Opublikowano

Na trzodę jest 7% podatku, piszę bo ktoś się tam pytał.

Nie wieżę, że na żywej wadze się gorzej wychodzi. Może przy małych odstawach ale jak ja aż takich wielkich nie mam to nie ma bata żebym gorzej wyszedł.

Dziś pojechały po 5,8zł/kg netto, miały po 119kg na czysto.

Opublikowano

09.12.2011 6 zł netto, 1%potrącenia Łódzkie.

Czy czasem nie do PINI pojechały . Sprzedawałeś osobiście czy przez pośrednika , i za jak dużą partię ?

Opublikowano

Czy czasem nie do PINI pojechały . Sprzedawałeś osobiście czy przez pośrednika , i za jak dużą partię ?

Do PINI odstawialiśmy przez ponad pół roku poprzez pośrednika, ale ostatnio cena jaką oferuje jest mało atrakcyjna w porównaniu do innych ubojni, więc sprzedaliśmy teraz do miejscowej ubojni. Narazie pojechało 30szt.

Opublikowano

taką cenę płacił w poniedziałek na skupie w Z........ ?

mam blisko a nie wiem nawet ile płaci ;)

Opublikowano

nie znam dokladnie nazwy firmy jest z opola podobno bierze od sasiada mojego wuja i miała wolne miejsce na pace i akurat wuj powiedzial im ze jamam z e20 sztuk to przyjechali do mnie po małym targowaniu 20 gr podniesli bo akurat swin potrzebowali i im sprzedałem. Mowili ze sa z opola.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v