Kupno nowego Ciągnika
-
Podobna zawartość
-
Przez agrojuzek
Witam nazywam sie juzek prowadze gospodarstwo o areale 25 hektarow ornego i mam dwa 3 ciagniki c330 MF255 i C360 i mam zagwostke z c360. czy kupic zachodni ciagnik okolo 90koni z przodkiem z ladowaczem z lat 80-90 czy dolozyc naped i turbo i tura do mojej c360 bez kabiny tylko w c360 pasuje zrobic silnik hamulce i biegi wypadaja. dziekuje za odpowiedz
-
Przez cemaxx
Poszukuję ciągnik z funkcją WOM zależny i możliwością jego włączenia na postoju. Wykorzystuje obecnie takie dobrodziejstwo w c360. Zamierzam jednak odmłodzić nieco sprzęt i zakupić coś o połowę młodszego. Wiem że Zetor przynajmniej w kilku modelach taką opcję posiada.
Czy znacie ciągniki oferujące dokładnie taką samą funkcję? WOM zależny musi działać na postoju.
-
Przez Mateusz_105
Witam stoję przed zakupem ciągnika używanego i mam na oku te New holland td5010 / td80 ,Kubota m6060, farmtrac 675 którego wybrać a może coś innego?
-
Przez Sid1996
Witam forumowiczów.
Przymierzam się do zakupu mini traktorka 4x4. Do czego ma mi być potrzebny? W chwili obecnej głównie do ciągnięcia przyczepki max 600 kilo. W późniejszym terminie mam planach używać go do odśnieżenia kawałka podwórka i drogi dojazdowej ok. 30m., uprawy ok. 20 arów lekkiej ziemi. I teraz do sedna, co wybrać? Nowy typu Yato 4×4 YT-85830, CRONA CR254, czy używany japoński (jaki i gdzie - polecani sprzedawcy)? Budżet do 30 tysięcy (im mniej, tym lepiej).
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kupno nowej prasy z 2023 roku
Ursus 4512 - przeróbka hydrauliki