Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłem przegląd na 100 mtg w Agrotechnice Biała Podlaska i zapłaciłem 1200 zł. Kolega robił w drugiej firmie i zapłacił 2000 zł za

pieczątkę policzyli 800 zł wkurzony dzwonił do mnie a i filtry paliwa mu też wymienili u mnie zostały

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Tarcze sprzęgłowe wraz z wymianą 6 tyś. zł, w modelu 7530.

Opublikowano

Panowie o jakiej serii 5020 jest mowa?

Bo mój znajomy ma 5720 i tam jest tylko jeden filtr paliwowy + olejowy?

Chyba że pomyliłem serię.

A co do cen filtrów to mam dobrą zniżkę w Pasłęku i nieznalazłem jeszcze tańszego zamiennika do filtrów olejowych i paliwowych.

Hydrauliczne i powietrzne to oczywiście odpuszczam sobie bo ceny tam to masakra ale paliwko i silnikowy ok.

Po ile kupujecie zamnienniki np do 6620 bo w mojej okolicy drogie cena różni sie od oryginału o 5-10 zł.

Opublikowano

Pomyliłeś-w 5720 są dwa filtry paliwowe-chyba że mówisz o sieczkarni...:o .

o ile sie orientuje to jest jeden re62419 plus przepływowy mały al153 coś tam.. jednak jak często te przepływowe wymieniacie normalnie jak pozostałe co 250?

Opublikowano

A co powiecie o chemirolu bo do załusina mam bardzo blisko ale chemirol dłużej na rynku już działa wniosek już złożony więc mam jeszcze troche czasu aby zdecydować gdzie kupić chemirol taniej chce za ciągnik

Opublikowano (edytowane)

ja kupiłem ciągnik od rolnika który tam serwisuje (mowa o Radomsku), Pan brał nowy ciągnik i mimo że miał pod nosem Zausin (8 km) to brał drugi raz w Radomsku gdzie miał sporo jak nie 120-140 km. Ten ciągnik co ja uzytkuję był brany właśnie u niego. Pan miał o nich bardzo dobra opinię. O chemirolu może wypowiedziec się z kolei kolega @DeerMan bo on tam brał zamiast w Zausinie. Ja w Zausinie biore czasem częsci ale średnia mam o nich opinię przedewszytkim jak biorę olej albo płyn chłodniczy luzem zawsze brakuje mi litr

Edytowane przez atomik
Opublikowano

to co jest nie tak z tym zausinem ? ja mam termin realizacji na grudnia wiec mam jeszcze czas ale do zausina mam chyba najbliżej chyba ze sie myle a jestem z gminy teresin powiedzcie mi cos wiecej na temat firmy danzap z zausina . z góry diekuje

Opublikowano

Porządne serwisy w zachodniopomorskim z których korzystamy to Agrolex w Pyrzycach, OmegaAgrotechnik w Mostkowie (cała ekipa jest ze zlikwidowango Otto Mayer'a z Przelewic).

No i w niemczech LV Criewen w Vorwerk koło Schwedt oraz Peter Clausen w Kleptow.

Wszystkie dają radę, jednak polacy czują się lepiej w starszych maszynach bo tego jest pełno i wiadomo już jest opanowane.

Niemcy radzą sobie świetnie ze starymi i nowymi-mają duże przerób nowych maszyn to się nauczyli.

Ma ktoś doczynienia z innymi dobrymi serwisami z zach.pom.?