Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kupię pługi 4 obrotowe najlepiej na zabezpieczeniu resorowym z przedpłużkami kukurydzianymi i z wałem pakomat. Cena tak do ok. 40 tys.  Lokalizacja najlepiej woj. Mazowieckie  Lubelskie, Podlaskie. 

Opublikowano

Nie wiem czy jesteś zainteresowany trochę większa ceną, ale w razie czego ma od nowości mało używane

Overum zabezpieczenie hydrauliczne .

Ze ścinaczami Skiby ( w mojej ocenie nawet lepsze rozwiązanie niż przedpłużki które dużą ilosc resztek wrzucają na dno bruzdy , a scinacze dozują te resztki bardziej równomiernie

Wału nie mam 

2015 rok

Od 5 lat stoją nieużywane bo przeszedłem na bezorkę.

Nie sprzedawałem wcześnie bo myślałem że od czasu do czasu się przydadzą , ale raczej wątpię że wrócę do orki to szkoda aby stały bez potrzeby 

IMG20240216141912.jpg

Opublikowano
W dniu 28.04.2026 o 07:11, sw_kamil napisał(a):

Nie wiem czy jesteś zainteresowany trochę większa ceną, ale w razie czego ma od nowości mało używane

Overum zabezpieczenie hydrauliczne .

Ze ścinaczami Skiby ( w mojej ocenie nawet lepsze rozwiązanie niż przedpłużki które dużą ilosc resztek wrzucają na dno bruzdy , a scinacze dozują te resztki bardziej równomiernie

Wału nie mam 

2015 rok

Od 5 lat stoją nieużywane bo przeszedłem na bezorkę.

Nie sprzedawałem wcześnie bo myślałem że od czasu do czasu się przydadzą , ale raczej wątpię że wrócę do orki to szkoda aby stały bez potrzeby 

IMG20240216141912.jpg

Jaka cena i lokalizacja?