Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, jahooo napisał(a):

wszystko jest OK, dopóki coś nie jeb.... a wówczas można zabulić jak za  zboże, jeśli sprawa poszła do mediów, to może się tym zainteresować PLW i wtopa gotowa dla tego co sprzedał i dla tego, co kupił

Już podali wersję oficjalną o szczęśliwym zakończeniu. Nikt nie będzie dalej drążył. I dobrze 

• Like 1
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Teraz, malaczarna napisał(a):

mogłabym mu kupić też taką zabawkę 

Ma dobry gust...👍

no w końcu ją wybrał na swoją wybrankę życia 😀😀

• Haha 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

51 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Od 31.12 mam postanowienie, że będę miła i nie będę sarkastyczna. Nie wiem jak długo, ale się staram. Jestem bardzo interesowna, a to że się odgryzę nic mi nie da. Więc po co... 

Nie za to Cie polubiłem...

Bądź sobą 🫣

Jak tu nie wierzyć w przesądy? Odkąd mi się sowy na gospodarstwie pojawiły to tylko do lekarzy jeżdżę. 

Mały dziś dał popis dramaturgi a tylko stetoskop mu przykładali 😐

z małymi dziećmi tak jest jeszcze jak będziesz miał drugie i pójdzie jedno albo obydwaj do przedszkola to co chwilę chore przychodnia lekarz itp.

Krzysztof81 napisał:

Weź ty bezmózgu przestań pisać głupoty.

pewnie leków na wieczór nie wzięła

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, wojtal24 napisał(a):

no w końcu ją wybrał na swoją wybrankę życia 😀😀

12 minut temu, Przemuś13 napisał(a):

Polemizowałbym kto kogo. 😁

Został chłop wybrany i ma... przegwizdane🤭

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Sławek weź Tu się zdecyduj, w którym temacie do mię się przypier...asz, bo mam obawę, że się pomylę i Cię opier...lę nie tam gdzie należy 🤦🤭

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
32 minuty temu, marulekk napisał(a):

Kupił sobie nie tak dawno z ciekawości jak to smakuje, royal z pomyjami 

Dzisiaj znajomy mnie zaczepił żebym mógł wziął piwo, No to mu wziąłem tego koktajla 😵‍💫

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

To zależy jaką wersję...z bykiem ustalą....🤭

Wersja ustalona, jedziesz jutro ze mną do Zakopanego? 

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Oj nie mogę...

Jaśka jutro rejestruję....w samo południe.

Szkoda. Kurde śnieg sypie, ciekawe jaka ta droga będzie 🤔 wcale bym nie jechał ale nieładnie z gęby d*pę robić...

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj nie mogę...

Jaśka jutro rejestruję....w samo południe.

To którym 7 właścicielem będziesz? 

Co to za policjantkę policjanty zgwałcili a pogłos ukrywał? 

Ja dziś nie w tematach tuska bo trochę zajęty byłem

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Drugim

w lubelskiem 

W dniu 2.01.2026 o 19:15, wojtal24 napisał(a):

jaka minę każdy wie na forum że Ty taki erotoman gawędziarz 😀😀😀

chociaż tyle zostało sobie popierdole ...

...farmazony 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

Co to za policjantkę policjanty zgwałcili a pogłos ukrywał? 

Jakiś dowódca prewencji wypił flaszke i ruchać mu się zachciało, stwierdził, że połączy przyjemne z pożytecznym i zaproponował współprace którejś policjantce-stażystce. Ta nieświadoma możliwości awansu lub nie sprostała wymaganiom nayebanego dowódcy, który zaprosił ją do pokoju, wszczeła awanture że komendant gwałci, lub przynajmniej chce. Zgłosiła więc próbe gwałtu i dokonanie "innej czynnosci seksualnej" cokolwiek to znaczyło. Może jako dobra czyjaś partnerka zrobiła przełożonemu loda, więcej nie chciala, ale temu niedoszłemu generałowi było mało, nie wiadomo.🤷‍♂️

Może takie zachowania w milicji są normalne a ona jako początkująca funkcjonarjuszka o tym nie wiedziała?

Minister Kierwiński zapytany o takie zdarzenie, stwierdził, że nic o tym nie wie. I teraz nie wiadomo czy faktycznie nic nie wiedział, czy też w momencie, kiedy był o tym zdarzeniu informowany był tak najebany że nie pamięta.

Tak w skrócie. Jak coś poyebałem to wybacz bo spływają sprzeczne informacje;).

Edytowane przez Krzysztof81
  • Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jakiś dowódca prewencji wypił flaszke i ruchać mu się zachciało, stwierdził, że połączy przyjemne z pożytecznym i zaproponował współprace którejś policjantce-stażystce. Ta nieświadoma możliwości awansu lub nie sprostała wymaganiom nayebanego dowódcy, który zaprosił ją do pokoju, wszczeła awanture że komendant gwałci, lub przynajmniej chce. Zgłosiła więc próbe gwałtu i dokonanie "innej czynnosci seksualnej" cokolwiek to znaczyło. Może jako dobra czyjaś partnerka zrobiła przełożonemu loda, więcej nie chciala, ale temu niedoszłemu generałowi było mało, nie wiadomo.🤷‍♂️

Może takie zachowania w milicji są normalne a ona jako początkująca funkcjonarjuszka o tym nie wiedziała?

Minister Kierwiński zapytany o takie zdarzenie, stwierdził, że nic o tym nie wie. I teraz nie wiadomo czy faktycznie nic nie wiedział, czy też w momencie, kiedy był o tym zdarzeniu informowany był tak najebany że nie pamięta.

Tak w skrócie. Jak coś poyebałem to wybacz bo spływają sprzeczne informacje;).

Życie zna różne przypadki, nie koniecznie musiało tak być. To jest tylko i wyłącznie wersja oficjalna, i nie wiadomo co, kto jakie miał intencje.

-11 ale bezwietrznie, ciągnie trochę po kalesonach

Opublikowano
W dniu 6.01.2026 o 09:24, Bananek napisał(a):

@kizak, szykuj narty, goście jadą...

O kuwa ,dopiero przeczytałem ,chyba ,,coś'' mnie minęło ;) . Fiacisko zapalił ,belę przywiozłem i chyba paliwo łapnęło ,