Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Szkoła czy urzędy to nie miejsce na symbole religijne, od tego są świątynie danego wyznania i prywatne domy wyznawców tej wiary ...

Nikt z krzyżem nie wygrał i ty też nie wygrasz. 

Zaproś księdza do domu i nie rób z siebie pośmiewiska

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Za stodołooo. Rozmowa z pisowskim trolem. Gdzie budjooo? Co mam cię za rękę zaprowadzić czy jak?

Podobno pis nie wbił łopaty no to gdzie te światłe budowlańce z PO budują

Kogo ?? Tego czarnego dziada ?? Kopa w doooope mu mogę dać a nie zapraszać do domu ...

Jeszcze jeden obrażony na Boga bo nie może mieć dzieci

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Podobno pis nie wbił łopaty no to gdzie te światłe budowlańce z PO budują

oni budują?

te przygłupy nawet nazwy nie potrafią zmienić 🤣

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Jeszcze jeden obrażony na Boga bo nie może mieć dzieci

Spokojna twoja durna rozczochrana, mam dzieci, nie bój się o mnie ... Lepiej się o swoje martw, żeby jakiś czarnuch ich nie zaczął macać swoimi obleśnymi łapami ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kogo ?? Tego czarnego dziada ?? Kopa w doooope mu mogę dać a nie zapraszać do domu ...

Bobie bobie

Oj bobie bobie

Jeszcze ostatnie namaszczenie przyjmiesz

Albo jak motur z pod d*py ucieknie to i pomodlisz się

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Spokojna twoja durna rozczochrana, mam dzieci, nie bój się o mnie ...

Ludzie są obrażeni na Boga bo im coś nie wyszło w życiu .

OD 15minut wizyty duszpasterskiej nikt jeszcze nie doznał urazów 😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, racyl napisał(a):

No tak bo ta policjantka pewnie nie chodziła z piorunami na marszach to nie warto o niej mówić ?

Szukała twardej pały to ją znalazła. 

Myślała że jak będzie w psiarni to będzie pałować wszystkich a tu zonk i sama dostała pałe. 

Edytowane przez Przemuś13
  • Confused 1
Opublikowano

Ja tam jestem bardzo zadowolony z swojego życia, bardzo mi się podoba racuchu xD 

Najwidoczniej czegoś ci brakuje i szukasz na siłę wroga 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Do czasu 

Ja przynajmniej nie udaję tak jak ty ... Jedyny powód twojej wiary to wymówka do niedzielnego pierdzenia w tapczan ...

Teraz, racyl napisał(a):

Najwidoczniej czegoś ci brakuje i szukasz na siłę wroga 

Uwierz mi, niczego mi nie brakuje, a już na pewno nie brakuje mi Szamana w czarnej kiecce xD 

• Like 1
Opublikowano

Ja przynajmniej nie udaję tak jak ty ... Jedyny powód twojej wiary to wymówka do niedzielnego pierdzenia w tapczan ...

Uwierz mi, niczego mi nie brakuje, a już na pewno nie brakuje mi Szamana w czarnej kiecce xD 

Oj brakuje ci brakuje.

Każdy z nas chodził do szkoły i krzyże wisiały na ścianach i nikomu to nigdy nie przeszkadzała. Modliliśmy się tylko na religii . Nie było takich idiotów, że komuś ten krzyżych przeszkadzał 

5 minut temu, Przemuś13 napisał(a):

Myślała że jak będzie w psiarni to będzie pałować wszystkich a tu zonk i sama dostała pałe. 

Ciekawe jakby to twoją siostrę, żonę spotkało

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Oj brakuje ci brakuje.

Oj nie brakuje, nie brakuje xD 

Jedyne czego mi brakuje w sprawach religijnych to zakazu wieszania symboli religijnych w wszelkiego rodzaju budynkach państwowych, szkołach, urzędach itp itd...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Oj nie brakuje, nie brakuje xD 

Wchodzisz do urzędu , szkoły i zaraz ci ten krzyż przeszkadza . To jakaś obsesja i strach w oczach ?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Każdy z nas chodził do szkoły i krzyże wisiały na ścianach i nikomu to nigdy nie przeszkadzała. Modliliśmy się tylko na religii . Nie było takich idiotów, że komuś ten krzyżych przeszkadzał 

w młodszych klasach powszechne było wejscie do koscioła przed szkołą jak był po drodze , sam też wchodziłem 

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Ciekawe jakby to twoją siostrę, żonę spotkało

Co ma piernik do wiatraka?

To że w psiarni jest coraz więcej bydła to tylko i wyłącznie wina PiSu bo to za ich rządów mocno złagodzono wymagania wobec kandydatów.

Opublikowano
10 minut temu, Przemuś13 napisał(a):

ten wpis podlega pod prokuratora więc wyluzuj chłopczyku 

Opublikowano
Teraz, Przemuś13 napisał(a):

To że w psiarni jest coraz więcej bydła to tylko i wyłącznie wina PiSu bo to za ich rządów mocno złagodzono wymagania wobec kandydatów.

Czyli popierasz działania Trumpa zwiazane z obostrzeniami co do kandydatów jak i samych żołonierzy , np . dopuszczenie fali , wydalenie osób LGBT . itd ? 

Teraz, Przemuś13 napisał(a):

Taka jest prawda. 

Znasz oczywiscie tą kobiete osobiscie żę sie wypowiadasz ? 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Czyli popierasz działania Trumpa zwiazane z obostrzeniami co do kandydatów jak i samych żołonierzy , np . dopuszczenie fali , wydalenie osób LGBT . itd ? 

Mnie interesuje własne podwórko (Polska) a nie sąsiada (w tym przypadku USA).