Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chyba Księżulo był na tej stacji na hot dogu to bedzie pewnie kolejna kolejka  , byłeś juz Ryszard ? 

17 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

Tylko na orlenie 5.19 

Reszta chce tuska pościć i mnie nie rusza

Opublikowano
3 godziny temu, mysza103 napisał(a):

Pany , chyba drożeje bo b0 5,50 zamówiłem , no i jak się patrzy na wykres hurtowych cen paliw to widać właśnie że idzie powoli do góry 

To była promocja tylko na święta więc nie dziwne że drożeje 

Opublikowano
12 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

A od nowego toku opłata w górę i u skolima po 5.19 nie będzie 😁

A ile tej opłaty ?? Jakieś śmieszne 2 grosze, a w gminie sobie odliczysz dzięki panu Tuskowi 4 grosze więcej ;) 

Opublikowano
34 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rysiek wierzył, że PiS mu daje xD 

Ty za to wierzysz teraz że Tusk ci daje (przynajmniej tak wychodzi z tego co piszesz ) więc oba żeśta  odklejeni i po tych samych piniądzach , tylko że w przeciwną stronę 

• Like 3
Opublikowano
Godzinę temu, jaco512 napisał(a):

Od kiedy to tusk wypłaca swoje pieniądze? Najpierw muszą zdoić nas w podatkach żeby łaskawie potem zwrócić..

nie, państwo drukuje ile chce, podatkami tylko trzyma inflację w ryzach

Opublikowano
47 minut temu, robert1226 napisał(a):

I bardzo dobrze że w przeciwną stronę bo sobie nie wyobrażam byc takim piowskim ciemniakiem .

Być moze jesteś ciemniejszy niż ci o których piszesz , wystarczy tylko posłuchać tej elity i pozwolić im mówić , to sami się zaorują tymi głupimi wypowiedziami , a skorą się utożsamiaż z nimi to raczej wiele więcej nie można się po tobie spodziewać 

• Like 4
Opublikowano
19 minut temu, robert1226 napisał(a):

Ty na początek to posłuchaj swojej elity którzy to po podpisywali durne umowy a teraz się tego wypierają jak pani z broszką i Pinokio a  inni przed sprawiedliwością sp***rzają z kraju 

Moja elita póki co jeszcze nic nie podpisywała , a co do wypierania się czegoś to taki Tusk już setki razy się zapierał że coś powiedział , choć są nagrania że tak mówił , to i tak głupa rżnie i wmawia że nie powiedział tego czy owego 

• Like 4
Opublikowano

Prawa stroną nie musi rżnąć głupa są po prostu sobą i to cała masa ich tam jest , a tu cały czas jeden jedyny Tusk ciągle jak masz coś do niego to się jego pytaj nie mnie , a z tych twoich idoli to nie mam tyle czasu by po kolei każdego z nazwiska wypisywać .

Opublikowano
Godzinę temu, robert1226 napisał(a):

Ty na początek to posłuchaj swojej elity którzy to po podpisywali durne umowy a teraz się tego wypierają jak pani z broszką i Pinokio a  inni przed sprawiedliwością sp***rzają z kraju 

A postać znana Roman G. czemu zemdlał i uciekł do Włoch? I dwa nigdzie nie podajesz cen tylko politycznie agitujesz 

Jakie ceny w hurcie na koniec roku? Ja przed świętami miałem zamówione 15 lub 16 dostawa i cena była 5.45

• Like 3
Opublikowano
45 minut temu, robert1226 napisał(a):

Prawa stroną nie musi rżnąć głupa są po prostu sobą i to cała masa ich tam jest , a tu cały czas jeden jedyny Tusk ciągle jak masz coś do niego to się jego pytaj nie mnie , a z tych twoich idoli to nie mam tyle czasu by po kolei każdego z nazwiska wypisywać .

A zadzwonił do ciebie lekarz? 

Opublikowano
40 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

A zadzwonił do ciebie lekarz? 

Jak ktoś nie jest przychylny tej sekcie to się od razu znajduje kilku obrońców którym najlepiej wychodzi przezywanie ubliżanie  itd .

Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rysiek wierzył, że PiS mu daje xD 

5 godzin temu, robert1226 napisał(a):

Bo im się to kupy nie trzyma i jak to brzmi że Tusk da , tylko widzą że pis da , a nie pamiętają jak PiS brał też razy tyle co dał.

57 minut temu, robert1226 napisał(a):

Jak ktoś nie jest przychylny tej sekcie to się od razu znajduje kilku obrońców którym najlepiej wychodzi przezywanie ubliżanie  itd .

Przecież ty żeś zaczął ten zamęt  , jak widzisz powyżej 

a poczytaj sobie swoje wypowiedzi to się przekonasz że dużo bardziej jadem żucasz na innych , niż odwrotnie 

• Like 1