Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
56 minut temu, v11 napisał(a):

jaki problem z bezpieczeństwem wpłata na rachunek powierniczy i po zrealizowaniu dostawy sprzedajacy dostaje kasę -ale do tego trzeba trochę jaj 

Spróbuj i informuj nas tutaj na bieżąco o postępach transakcji 😆

Opublikowano
4 godziny temu, v11 napisał(a):

jaki problem z bezpieczeństwem wpłata na rachunek powierniczy i po zrealizowaniu dostawy sprzedajacy dostaje kasę -ale do tego trzeba trochę jaj 

Takich jaj jak Ty miałeś, jak Cię przekręcili na UFF'ie?

Nie pamięta wół jak cielęciem był, teraz zgrywasz takiego chojraka?

14 godzin temu, Matey napisał(a):

Granule dotykales czy tylko widziałeś z góry że leży?

Wiem o co Ci chodzi, kiedyś Canvilu też były granule na wierzchu, ale po dotknięciu się rozsypywały. Tutaj granula twarda niczym kizeryt.

Opublikowano (edytowane)

ja tez zamówiłem 5t saletry żeby mieć już wsio ale czy dobrze zrobiłem to nie wiem 1900 brutto, o moczniku to też szkoda gadać na skupie już 2450..., dobrze że chociaż wieloskładnik w miarę ustał się w miejscu bo zero zapasów ale już zamówiony

Edytowane przez Tigon
Opublikowano

Jaki i po ile?

Wczoraj kupiłem 2,5t NPK 8 20 30 po 2590. Przeleciał od razu przez rozsiewacz

Opublikowano (edytowane)

bialchem 8-20-30-3s po 2550 w niebieskich bigach.

Brany już kilkukrotnie i myślę że jakoś nie odbiega od naszej, kolor jasny róż, granula trochę bardziej nierównomierna ale i tak idzie w podsiewacz.

Edytowane przez Tigon
Opublikowano
16 minut temu, Tigon napisał(a):

ja tez zamówiłem 5t saletry żeby mieć już wsio ale czy dobrze zrobiłem to nie wiem 1900 brutto, o moczniku to też szkoda gadać na skupie już 2450..., dobrze że chociaż wieloskładnik w miarę ustał się w miejscu bo zero zapasów ale już zamówiony

skupie czy punkcie sprzedaży?

Opublikowano
29 minut temu, malorolny121 napisał(a):

Ważycie bb z nawozem. Dziś  przyjechał rano  i waga bb 497÷ 496 kg

Nic nigdzie z tym nie zrobisz większość ma zapis +/- 2% , a ze częściej jest te "-" 

Opublikowano
14 godzin temu, v11 napisał(a):

a u ciebie jak z tym mocznikiem sie skonczylo ???

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

zapewne tak, jak kończą się tysiące takich spraw, gdzie z firmą z kapitałem zakładowym 5 tys monet robi się interesy na setki tys monet.

Nie po to się zakłada spółkę z o.o. z kapietałem zakładowym 5 tys, że by ponosić odpowiedzialność finansową

8 minut temu, malorolny121 napisał(a):

Oczywiscie ze legalizowana.

Nie sądzisz chyba, że komuś chciało się bawić z usypywaniem 3 czy 4 kg nawozu

Opublikowano
1 godzinę temu, Daro20 napisał(a):

Wiosna a ciężarówką po trawie można jeździć i nawet śladu nie widać

Nawet nie wgniecione praktycznie po śladzie 

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Jaki i po ile?

Wczoraj kupiłem 2,5t NPK 8 20 30 po 2590. Przeleciał od razu przez rozsiewacz

LRA tak sie ceni 

17404784900344360540650903456817.jpg

2 godziny temu, Daro20 napisał(a):

Wiosna a ciężarówką po trawie można jeździć i nawet śladu nie widać

Oby nie okazało się że przy tych cenach i braku wody zarobią wszyscy a nie rolnicy...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał(a):

zapewne tak, jak kończą się tysiące takich spraw, gdzie z firmą z kapitałem zakładowym 5 tys monet robi się interesy na setki tys monet.

Nie po to się zakłada spółkę z o.o. z kapietałem zakładowym 5 tys, że by ponosić odpowiedzialność finansową

Nie sądzisz chyba, że komuś chciało się bawić z usypywaniem 3 czy 4 kg nawozu

Usypywać oczywiście  ze nie, ale przy sypaniu w bb na terminalach juz tak. Nigdy nie spotkałem  sie zeby choć  raz było  rowne 500 kg lub deko wiecej.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

LRA tak sie ceni 

17404784900344360540650903456817.jpg

Oby nie okazało się że przy tych cenach i braku wody zarobią wszyscy a nie rolnicy...

Był kierowca i mówił że im woził w tamtym tyg, ja płaciłem 1760 brutto więc i oni pewnie tyle albo i mniej jak wcześniej zamawiali. Zobacz jaka marża

• Like 2
Opublikowano
23 godziny temu, boogie7 napisał(a):

Spróbuj i informuj nas tutaj na bieżąco o postępach transakcji 😆

A po co mam kupować jak mam jeszcze na 2 lata

9 godzin temu, jacus napisał(a):

jak to jak tak że ich pogrzebali ale wpierw mi spłacili z odsetkami -następni mieli pecha bo popłynęli -nauka taka że nie czeka się na obiecanki tylko wnosi się pozew .a zasługa syna nie moja młody lubi taką orkę a nomen omen wywalczył dodatkowo wypłatę 400 k z takiego projektu Wrocławska a ja myślałem że to już pogrzebane 

19 godzin temu, jacor73 napisał(a):

Takich jaj jak Ty miałeś, jak Cię przekręcili na UFF'ie?

Nie pamięta wół jak cielęciem był, 

Oczywiście ze wół  pamięta i się uczy -dlatego poznałem nowe rozwiązania wątpliwych transakcji tyle że to jest trochę zachodu - ale już z sama propozycja weryfikuje cwaniaków