Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On chyba mial na mysli ze z jednej strony wyciagaja lape po pieniadze a z drugiej chca wychodzic z UE. 

Wyjscia z UE juz sie "najedli" brytyjczycy....

Grecy protestuja bo wyludzali dotacje i teraz im je wstrzymano

Opublikowano (edytowane)

No właśnie normalny człowiek zrozumie , pisior mało że nie rozumie to jeszcze kota ogonem odwraca .

10 godzin temu, Supersebusiek napisał(a):

A ty wiesz kiedy do Unii weszliśmy czy nie bardzo ?

Kiedy weszliśmy wiem , a kiedy ty do niej wszedłeś tego nie wiem .

A z czego się cieszy pisda .

Edytowane przez robert1226
  • Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, oniak napisał(a):

On chyba mial na mysli ze z jednej strony wyciagaja lape po pieniadze a z drugiej chca wychodzic z UE. 

Wyjscia z UE juz sie "najedli" brytyjczycy....

Grecy protestuja bo wyludzali dotacje i teraz im je wstrzymano

Teraz, robert1226 napisał(a):

No właśnie normalny człowiek zrozumie , pisior mało że nie rozumie to jeszcze kota ogonem odwraca .

Podajcie przykład gdzie prawą strona informuje że chce z uni wychodzić ? 
bajki lewakow z ko które ich wyborcy łykają jak młode pelikany. 
pisuary rządzili 8 lat i z uni nie wyszli a wyborcy ko i wkolo powtarzają te brednie 

• Haha 3
Opublikowano
16 godzin temu, robert1226 napisał(a):

To widzita pisiory z Podlasia jak was Unia z bidy wyciągnęła na ludzi .

Znowu ci woda czajnik się zagotowała 🤣🤣🤣🤦 parę puść bo pękniesz 🤭😁

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano
6 minut temu, robert1226 napisał(a):

O następny przykład że pisior wie i widzi co mu wygodnie , toż cały czas twoi idole krzyczą o polexit.

To łatwo podasz te przykłady jak ,,moi” idole krzyczą o tym polexicie 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

Znowu ci woda czajnik się zagotowała 🤣🤣🤣🤦 parę puść bo pękniesz 🤭😁

On zakochany w jednej parti a kto przeciw to pisior. Wmówili mu że ich wrogiem są tylko pisiory i kto nie z nimi to pisiory. A że ich wódz robi ich w uja cały czas to musiał im wymyślić jakąś ideologię żeby czymś tępe umysły zająć.  Więc nie realizują nic z obietnic a elektorat zapatrzony bo ,,psis” nie rządzi. I tak to się u nich tam żyje. Zadajesz oytania to od razu jesteś za psis 

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

Niestety to dramat jaką sieczkę z mózgu robią media podatnym na manipulacje. Prawda jest taka że to zasadniczo inna  strona tego samego medalu. Ale pelikany wszystko łykają i się pienią😂

2 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

To już wiadomo na kogo głosować żeby co niektórzy z forum się zesrali 😂

Edytowane przez komizmo
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, robert1226 napisał(a):

O następny przykład że pisior wie i widzi co mu wygodnie , toż cały czas twoi idole krzyczą o polexit.

Po co polexit? Wystarczy odsunąć lewice od władzy. Tyle, że to nie jest takie proste  gdy politycznych przeciwników zwalcza się przy użyciu władzy.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zwyciezca-wyborow-prezydenckich-w-Rumunii-zatrzymany-przez-policje-8898503.html

To samo we Francji.

Edytowane przez Nintendo
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, alfa napisał(a):

No chyba nie pierwszego 

Pierwszego sprzedanego przez contractusa, nawet na wystawie w Szepietowo stał ten ciągnik.

Contractusa jeszcze nawet wtedy nie był dealerem jd w zestawie z JD kolega kupił pług obrotowy kvernelanda i agregat siewny z broną aktywną gdzie na tamte lata to był kosmos taki zestaw 

Edytowane przez Rrolniik
Opublikowano (edytowane)

chyba ze dwa lata przed oficjalnym podpisem wejscia do UE był sapard SAPARD (Special Accession Programme for Agriculture and Rural Development) był przedakcesyjnym programem Unii Europejskiej, działającym w latach 1999-2006, mającym na celu pomoc krajom kandydującym (w tym Polsce) w dostosowaniu ich rolnictwa i obszarów wiejskich do standardów UE, finansując inwestycje, modernizację oraz rozwój infrastruktury wiejskiej, przygotowując je do Wspólnej Polityki Rolnej 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
14 minut temu, krzychu121 napisał(a):

To łatwo podasz te przykłady jak ,,moi” idole krzyczą o tym polexicie 

Po co tobie jakieś przykłady jak ty i tak to na opak odczytasz .

A ty naleśnik się nie odzywaj bo się znowu zakręcisz w swoich opowieściach .

• Haha 1
Opublikowano

PRZYPOMNĘ TYLKO żę wielu rolników bało się korzystać gdyż Leper straszył o odebraniu ziemi w zamian za dotacje na traktory a o zalessianiu juz nie wspomnę , wój ŚP .przyjechał jak byłem mały i pamiętam jak ojciec obore modernizował to mówił żę po co robisz jak krowy do lasu wypuscisz , tak Lepper głupot naopowiadał 

• Like 4
Opublikowano
nikolas29 napisał:

W dniu 13.12.2025 o 15:49, MariuszDe napisał(a):

Akurat u nich to za tłuszcz czy białko to nie liczą ma być nie mniej niż 3.9 i 3.2. a Ty z jakiego województwa bo ja oddaje do Inter Milku i po cenie to rzeczywiście jakieś 10-15 groszy różnicy.

Mówisz że za parametry nic nie dokładają.i że intermilk lepiej??a jak była pani u mnie z łazorko tak pięknie gadała

u mnie był gościu namawiać na przejście, to mówił ze mleko ma być co najmniej 4.0 tłuszcz i białko min. 3.2 i nie ma dopłaty do parametrów

Opublikowano
5 godzin temu, nikolas29 napisał(a):

Mówisz że za parametry nic nie dokładają.i że intermilk lepiej??a jak była pani u mnie z łazorko tak pięknie gadała

Inter Milk też za parametry nie dołoży u nich ma być conajmniej 3.8 i 3.2 ale teraz trochę lepiej płaci a co do tej Pani to do mnie przyjeżdżała przynajmniej raz w MSC przez prawie pół roku jak odchodziłem z Końskich,gadane miała a jak w ostatniej rozmowie przed przejściem powiedziałem że odchodzę do Inter Milku to powiem szczerze że trochę żal mi się jej zrobiło 😂 

Godzinę temu, semos napisał(a):

u mnie był gościu namawiać na przejście, to mówił ze mleko ma być co najmniej 4.0 tłuszcz i białko min. 3.2 i nie ma dopłaty do parametrów

No bo  nie ma,a  kiedyś miało być najmniej 3.9 i 3.2 a teraz może i 4

Opublikowano
2 godziny temu, robert1226 napisał(a):

Po co tobie jakieś przykłady jak ty i tak to na opak odczytasz .

A ty naleśnik się nie odzywaj bo się znowu zakręcisz w swoich opowieściach .

Póść parę 🤣

Opublikowano
3 godziny temu, Rrolniik napisał(a):

Pierwszego sprzedanego przez contractusa, nawet na wystawie w Szepietowo stał ten ciągnik.

Contractusa jeszcze nawet wtedy nie był dealerem jd w zestawie z JD kolega kupił pług obrotowy kvernelanda i agregat siewny z broną aktywną gdzie na tamte lata to był kosmos taki zestaw 

No właśnie bo ja w 99 kupiłem same kolega w 2001 jd i ja w 2002 jd nie z concractus 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, robert1226 napisał(a):

Uśmiechnięty , Tobie nawet jakby Tusek naszczal do ryja to powiesz że dobre. 

• Haha 11
Opublikowano

W błędzie jesteś młody akurat Tuska to tak samo nie trawie jak i tego waszego "guru" kaczora .

Jak coś napiszę że PiS jest do wuja to się sekciarze zaraz obudzą i jeden przez drugiego atakuje i ubliża bo tylko tyle sekciarze potrafią.

13 minut temu, Akardin napisał(a):

Uśmiechnięty , Tobie nawet jakby Tusek naszczal do ryja to powiesz że dobre.