Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, czareczek85 napisał(a):

Piątnica cena za mleko grudniowe bez zmian, dalej kręci się w okolicach 3 złotych za litr. Można kupować hektary i czynić wszelakie inwestycje

Lepsi są od ciebie a do Piątnicy nie oddają 

• Like 3
Opublikowano
12 minut temu, grzesiu napisał(a):

Magia świat 🤣

Jeszcze chwilkę i litr wody niegazowanej będzie droższy od litra mleka!, czy ktoś się nad tym zastanawiać?, gdzie czasy gdzie za litr mleka można było kupić litr oleju napędowego, to samo z trzoda, 4 zł za kilogram a w sklepie 40, jak to się wszystko rozjechalo

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, subiektywny napisał(a):

Jeszcze chwilkę i litr wody niegazowanej będzie droższy od litra mleka!, czy ktoś się nad tym zastanawiać?, gdzie czasy gdzie za litr mleka można było kupić litr oleju napędowego, to samo z trzoda, 4 zł za kilogram a w sklepie 40, jak to się wszystko rozjechalo

Przecież chyba już tak jest że woda droższa. No niestety. Teraz tylko jakieś zawirowania na świecie mogą to zmienić 

Opublikowano
5 godzin temu, czareczek85 napisał(a):

Piątnica cena za mleko grudniowe bez zmian, dalej kręci się w okolicach 3 złotych za litr. Można kupować hektary i czynić wszelakie inwestycje

Jeszcze niedawno pisałeś że na pracownika cie nie stać 

• Like 3
Opublikowano

Panowie obnizki obniżkami ale mam pytanie jaki paszowoz potrzebny żeby weszły do niego dwa baloty sianokiszonki ,chodzi mi o pojemnośc żeby nie był duży ale te 2 baloty weszły ,więcej nie trzeba ,pytam bo nigdy nie miałem a chcę kupić

Opublikowano (edytowane)

O to Piątnicy kryzys nie straszny, będzie też mogła grubo poniżej dwóch złotych skupować jak już ma przyzwyczajonych do tego dostawców 

Edytowane przez komizmo
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, konradek88 napisał(a):

Panowie obnizki obniżkami ale mam pytanie jaki paszowoz potrzebny żeby weszły do niego dwa baloty sianokiszonki ,chodzi mi o pojemnośc żeby nie był duży ale te 2 baloty weszły ,więcej nie trzeba ,pytam bo nigdy nie miałem a chcę kupić

Witam. U mnie chodzi Kuhn 1180 z nadstawkami i na spokojnie wchodzi dwa baloty plus kukurydza i śruta. 

Opublikowano
8 minut temu, KubaWiatr napisał(a):

Witam. U mnie chodzi Kuhn 1180 z nadstawkami i na spokojnie wchodzi dwa baloty plus kukurydza i śruta. 

Dzięki za odpowiedź a powiedz ile M3 ma pojemność ???

Opublikowano
29 minut temu, konradek88 napisał(a):

Dwie bele to i w 8m3 wymieszać można. W 18 jałówkom robię z 5-6 bel i mieszamy 9t

Bierz minimum 14m3