Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Supersebusiek napisał(a):

Tak samo w Łapach , chłopaki oddali mleczarnie za 30% udziałów to ktoś napisał że są głupi a co mieli zrobić doprowadzić do upadku i spłacać samemu 30-40 mln długu , dobrze zrobili że to Radzyń przejął . 

Akurat Radzyń spłaci 30-40 milionów długu Łap ;) Żartujesz chyba. Przecież prezes  Radzynia  publicznie powiedział, że przejął całkowicie dystrybucję produkcji SM Łapy. A to oznacza, że Łapy DOTUJĄ Radzyń ! Do przejęcia potrzebna jest zgoda ludzi z Radzynia i UOKIK- a tego brak ! W Łapach najważniejsze to udziały w SOT Białystok i prezes, który pozwala na przerzucanie kosztów na Łapy :)

Opublikowano
7 minut temu, dantur96 napisał(a):

To nie lepiej dać swojemu zarobić? Tylko dorabiać innych nie rozumiem tych glabow za biurkiem 

my40% nabiału musimy eksporyować. Jakby każdy pomyślał tak jak ty to byśmy się kąpali w tym mleku😆😆😆

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, dantur96 napisał(a):

To nie lepiej dać swojemu zarobić?

Nie lepszy jest ten z którym buduje sie dobre relacje. Ten kto jest na miejscu to nie jest ten co da więcej niż tylko zwykłe masło.

Opublikowano
W dniu 7.10.2025 o 14:41, alfa napisał(a):

Chyba ty . Przecież to twoja ukochana mleczarnia to powinieneś wiedzieć na ile się chłopów okrada . A ja argumentów to mam dość ale co ja z tobą będę dyskutował . Chłopaku siostra spotyka się z przedstawicielem handlowym z firmy z Podlasia także nie musisz mi mówić ile się zarabia a jak nie wierzysz to ty się zatrudnij i sprawdzisz jakie sa te zarobki 

Panowie, nie kłóćcie się, stawiam wam po piwie na zgodę👍

Screenshot_20251008_202610_Google.jpg

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Marcin133 napisał(a):

Gorzo siejecie jeszcze czy za późno?

Ponad tydzień temu jeszcze u mnie ludzie siali trawy u kumpla już nawet zaczyna wschodzić. Ale Teraz żeby siać to już chyba trochę ryzyko. 

Edytowane przez dantur96